Sfaturi pentru o zi linistita

1. Nu va coplesiti cu lista dvs. de To Do

Una dintre cele mai bune modalitati de a va coplesi este sa stresati in privina a tot ce trebuie sa faceti. Realizati ca focusarea prea mult pe o sarcina nu o sa o scurteze. Tot ce puteti face este sa va concentrati asupra unei singure sarcini si sa o rezolvtai pas cu pas,.

2. Folositi-va weekend-urile

Este important sa aveti tendinta de a va ingriji si de a socializa la sfarsit de saptamana, dar daca puteti lua doua-patru ore pe parcursul weekend-ului pentru a usura volumul de munca din timpul saptamanii, va face saptamana dvs. mai putin haotica.

3. Grupati-va sarcinile care sunt asemanatoare

Grupeaza-ti sarcinile asemanatoare si le poti face consecutiv. Sarcinile diferite necesita metode diferite de gandire, astfel incat va fi mai usor sa continuati sa curgati cu modelul de gandire actual, in loc sa treceti de la un lucru la altul.

4. Nu va mai amagiti

Toata lumea se amageste la un moment dat, dar pentru anumiti oameni este o problema cronica care reprezinta un obstacol in calea succesului. Uita-te la motivele care stau in calea amanarii tale – astepti timpul potrivit? Subestimati dificultatea sarcinii? Ai dezvoltat un obicei prost? Pentru a rupe un obicei, trebuie sa actionati in mod consecvent in noi moduri, astfel sa mutati bolovanul si sa va urmati calea.

Mancare sanatoasa5. Mentinerea obiceiurilor sanatoase

O alimentatie sanatoasa, reducerea stresului si exercitiul fizic va vor permite sa va bucurati de energia, concentrarea si rezistenta pe care va trebui sa o utilizati cat mai mult posibil.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.