Sfaturi pentru alegerea inelului de logodna

In mod traditional inelul de logodna este construit dintr-un material scump alb, argint, aur sau platina, incrustat cu o piatra de diamant. Cati dintre noi insa isi pot ingadui sa cumpere  un inel cu diamant in aceste timpuri dificile de recesiune? Avand in vedere starea globala a economiei este de dorit ca banii sa fie investiti, cu atat mai mult cu cat casatoria reprezinta practic inceperea unui nou drum in viata.

Un inel din argint este atat un insemn cat si o parte integranta a procesului de cerere in casatorie. Chiar si cel mai putin romantic dintre domni cunoaste dorinta nerostita a femeii de a primii un inel de logodna concomitent cu cererea in casatorie. Pana si cel mai putin impresionabil domn va astepta raspunsul jinduit in timp ce va  pune acest giuvaier pe degetul doamnei sale.

Ne este cunoscut faptul ca bijuteriile din argint sunt valoroase si pot fi gasite la preturi accesibile. Un inel din argint incomparabil, incrustat cu o piatra pretioasa deosebita, este capabil sa impresioneze si sa incante domnisoara de curand logodita. Este inovator, expresiv, incantator, deosebit si, bineinteles, deosebit de practic.

Probabil va doriti ca iubita dumneavoastra sa aiba o bijuterie care sa arate ca un diamant, cel putin din afara. Pentru a face acest lucru puteti alege un inel din argint cu o piatra transparenta sau de culoare alba din Zirconia. Aceasta piatra este deseori folosita ca suplinitor al diamantului, este eleganta, stralucitoare si deosebita. Un inel incrustat cu Perla sau Piatra Lunii poate crea, de asemenea, aceiasi aparenta de stralucire si limpezime alba.

Daca doriti sa iesiti din comun, puteti opta pentru o bijuterie din argint cu piatra pretioasa indrazneata si cu totul deosebita. Piatra de Quartz este de multe ori o optiune incantatoare si extrem de apreciata. Pentru persoanele neconventionale un inel din argint cu piatra de Onix intunecat poate fi perfect, iar in cazul in care doamna are o fire usor rezervata, o bijuterie cu Ametist de un liliachiu pal, sau o bijuterie cu un Topaz senin lucios poate fi alegerea perfecta.

O alta optiune in alegerea unui inel de logodna din argint poate fi selectarea pietrei pretioase in functie de propietatile mistice ale acesteia, pe care le doriti rasfrante asupra persoanei iubite. De exemplu Topazul promoveaza fidelitatea, si a spune minunat in montura de argint, iar Peridotul, o piatra care ofera promisiunea fericirii conjugale, este cea mai potrivita alegere pentru inceputul unei vieti de pereche.

Adaugat in: Shopping

Comentariile sunt inchise.