Sfaturi pentru a avea noi prieteni

1. Concentrati-va pe latura pozitiva a oamenilor.

Toata lumea are trasaturi care sunt mai putin decat de dorit. Este usor sa va concentrati asupra acestora, dar cautati calitatile pozitive care sunt bune si puternice la restul oamenilor. Daca te gandesti la aspectele negative ale unei persoane, aminteste-ti ca oricine are defecte, inclusiv tu. Nu vei gasi niciodata prietenul „perfect” – dar o parte din prietenie presupune sa iubesti, in ciuda oricaror defecte percepute.

2. Zambiti des. Prietenie

Stiinta a demonstrat ca atunci cand zambesti, te simti mai fericit, deoarece sporeste o reactie chimica puternica in creierul tau. Zambetul te face mai accesibil si mai atragator pentru ceilalti, facilitand conectarea cu ei.

Incercati sa zambiti chiar si atunci cand vorbiti cu un prieten la telefon, deoarece persoana cu care va conectati va putea sa va simta zambetul. Zambetul de multe ori, este contagioas.

3. Fiti rabdator. 

Ea poate fi o provocare pentru a elibera ganduri negative despre cum cineva te-a ranit sau te-a jignit in trecut. Cu toate acestea, aceste ganduri negative intaresc durerea si nu iti vor permite sa ierti si sa treci peste. Tinand ura nu va aduce nici un beneficiu.

4. Complimentati oameni. 

Daca vrei sa fii un prieten grozav, reaminti oamenilor toate calitatile minunate pe care le vezi in ei. Oferirea unui compliment neasteptat poate face ziua prietenului tau mult mai buna. Niciodata nu poti exprima prea des cat de mult inseamna prietenii tai pentru tine, deci nu fi reticent sa le spui.

Adaugat in: Social

Comentariile sunt inchise.