Sesiuni de alergare pentru un abdomen cu patratele

Abdomenul a fost mereu unul dintre cele mai lucrate si una dintre cele mai frumoase grupe musculare. Inca din antichitate, de pe vremea romanilor se punea un accent extraordinar pe aceasta grupa musculara, insa ei ajungeau la acea forma dupa ani buni de antrenamente in care faceau exercitii pentru abdomen intre sesiunile infernale de jogging.

In zilele noastre, lucrurile s-au simplificat destul de mult, deoarece avem la indemana zeci de programe de antrenament si zeci de exercitii pentru abdomen testate de catre specialistii in domeniu. De asemenea, avem la indemana foarte multe aparate si echipamente care ne permit sa executam o gama foarte larga de exercitii pentru abdomen. Revenind la subiectul nostru, alergarea si in general toate exercitiile cardio executate pe langa alte exercitii pentru abdomen reprezinta elementul cheie catre patratelele pe care ni le dorim cu totii.

Facand exercitii pentru abdomen, muschii abdominali vor fi lucrati si vor prinde forme, insa fara o cura de slabire corespunzatoare si exercitiile cardio despre care vorbeam mai sus grasimea de pe abdomen nu va disparea niciodata pentru a lasa patratelele sa iese in evidenta. Sunt sigur ca ati citit prin revistele de culturism faptul ca orice cura de slabire, sau orice antrenament pentru abdomen se incepe in bucatarie, pe banda de alergare si mai apoi in sala de forta. Este un lant de exercitii din care daca lipseste o veriga, antrenamentul nu va da rezultatele pe care ni le dorim.

De asemenea, alergarea mai are si un efect foarte bun asupra sanatatii. Este ideala pentru oxigenarea sangelui, pentru punerea in miscare a sa si pentru eliminarea toxinelor. Bineinteles, la eliminarea toxinelor poate contribui destul de mult si o dieta sanatoasa.

Adaugat in: Sport

Comentariile sunt inchise.