Scribble, o carioca inteligenta ce recunoaste si duplica orice culoare

Nu sunt nici pe departe un Photoshop-ist si nici nu prea am tengente cu domeniul grafic, insa eyedropper tool mi se pare o chestie foarte misto de care ma mai lovesc in momentul in care am nevoie sa editez anumite detalii ale unui site. Eyedropper tool este o functie folosita indeosebi de programele de editare foto, utilizatorul avand posibilitatea de a prelua intocmai nuantele de culoare ale unei suprafete.

De ce am tot palavragit la adresa acestei functii? Pentru ca Scribble este o inovatie care mi-a atras atentia si care se bazeaza intocmai pe aceasta functionalitate, capacitatea sa fiind de a prelua orice nuanta de pe o suprafata pentru ca cel care o foloseste sa scrie/deseneze cu ajutorul ei. Tehnologia poate parea destul de simpla, Scribble bazandu-se pe un modul Bluetooth care dispune de un senzor de culoare a carui precizie se traduce in 16 biti. Se pot memora pana la 100.000 de nuante diferite, utilizatorul necesitand o simpla apropiere a capatului sensibil de o suprafata a carei culoare dorim sa o preluam. Gadget-ul este indeajuns de inteligent pentru a genera nuanta aleasa, totul rezumandu-se la combinarea mai multor culori disponibile in cartusul de cerneala.

Scribble - carioca inteligenta

Scribble va fi oferit utilizatorilor in vederea desenarii pe o suprafata fizica, cerneala utilizata provenind dintr-un cartus ce poate fi reincarcat sau inlocuit. De asemenea, veti avea la dispozitie si versiunea stylus, aceasta utilizandu-se cu succes in aplicatia Scribble+.

1GB de memorie interna, procesor pentru o interpretare rapida a nuantelor si un pret de aproximativ 150$ pentru versiunea de baza, varianta Stylus putand fi achizitionata la pretul de 80$.

Interesant sau nu?!

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.