Sa-i sustinem pe tricolori: ROMANIA – Olanda

Chiar daca am fost putin sceptic inaintea debutului preliminariilor pentru Mondialul din Brazilia, 2014, tind sa cred ca se arata, in sfarsit, lumina de la capatului tunelului si pentru ai nostrii! Am inceput bine, cu doua victorii in fata Estoniei si Andorrei, si am continuat la fel de bine, 1-0 impotriva Turciei, chiar la ea acasa! Aici pot spune ca am fost putin ironic si nu ma asteptam sa castigam la Istanbul, insa am ramas placut impresionat de jocul prestat de ai nostrii, atat de placut incat in aceasta seara voi merge la stadion sa-i sustin pe tricolori. Meciul se anunta a  fi unul mai mult decat dificil, indiferent din ce postura privim. Valoric, Olanda sta mult mai bine decat noi, chiar daca le lipsesc Robben sau Sneijder, jucatori care n-au facut deplasarea la Bucuresti, insa sunt de parere ca cei peste 50.000 de fani vor reduce acest avantaj si ne vom bate de la egal la egal cu batavii.

Primul 11 aliniat de Piturca este acelasi cu cel de la Istanbul, in atac ne vom baza pe Marica sprijinit de tridentul ofensiv format din Stancu, Grozav si Torje. Sunt putin sceptic in ceea ce priveste defensiva noastra, insa sper sa facem fata super atacului olandez format din van Persie, van de Vaart si Lens, un tanar care face furori in campionatul Olandei in tricoul lui PSV si de care vom mai auzii cu siguranta!

Formula de joc a Romaniei impotriva OlandeiSper sa avem parte de un meci bun, cu multe faze de poarta si sa castigam! Varianta a doua, dar la fel de buna, ar fi un meci mai inchis in care sa luam cele 3 puncte, la fel ca in 2008, la Constanta, cand Dorin Goian a reusit sa puncteze. HAI ROMANIA!

Adaugat in: Fotbal, Sport

Comentariile sunt inchise.