Rutina sprancenelor perfecte!

Orice femeie isi doreste sa isi puna cat mai bine in evidenta frumusetea naturala. Insa daca nu foloseste cu atentie si pricepere trucurile de infrumusetare efectul ar putea fi unul contrar.

Cand vine vorba de sprancene este foarte clar ca nu pot fi lasate la voia intamplarii. Acestea sunt un punct important in aspectul fetei unei femei. Pensatul, stilizatul si intretinutul sprancenelor este foarte bine sa se faca de catre o persoana de specialitate. Desi par neimportante, daca sprancenele nu arata cum trebuie acestea atrag atentia in mod nedorit.

Asadar rutina unor sprancene perfecte presupune:

  1. Stilizat si pensat .

Lasa pensatul in mana specialistilor care stiu exact ce fel de forma ar trebui sa ai in conformitate perfecta cu forma fetei tale dar si cat de lungi sau groase ar trebui sa fie acestea. In cazul in care sprancenele tale nu sunt perfecte, tot acestia iti pot oferi recomandari pentru a imbunatatii aspectul pe termen lung.

2. Vopsit.

Da incercati cu incredere vopsirea sprancenelor. Acest procedeu iti ofera sprancene perfecte si stilate ca la Hollywood fara repercursiuni pe termen lung. Spre deosebire de tatuare, vopsirea are un efect de scurta durata. iar daca nu esti multumita de rezultat poti oricand sa schimbi, ceea ce nu se poate spune si despre tatuaj, acesta ramane pentru multi ani impregnat in pielea ta.

3. Tratamente de regenerale.

Foloseste cat poti de des uleiul de ricin pentru a-ti trata sprancenele. Uneori se intampla sa apara goluri in sprancene tale, sau sa nu fie suficient de stufoase in capatul interior, iar uleiul aplicat seara la culcare cu un betisor ajuta la o dezvoltare armonioasa afirelor de par.

4. Truc: folosirea fardului pentru stilizarea formei.

daca nu reusesti sau nu doresti sa mergi la un specialist sa iti vopsesti sprancenele poti sa obtii acelasi efect ssi poate chiar mai natural cu ajutorul fardului.

Tot ce ai nevoie este de o pensula speciala pentru sprancene si un fard. Nu te ajita sa gasesti neaparat fard de sprancene, poti folosi orice fard in nuanta apropiata firului tau de par. De preferabil icu 2 tonuri mai deschisa. Asigura-te ca este un fard rezistent care nu se va intinde pe parcursul zilei, si gata esti perfecta! Du-te si cucereste lumea cu frumusetea ta!

 

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.