Romania se califica in grupele principale de la CE de handbal feminin

Miercuri, intr-o partida disputata la CE de handbal feminin din Serbia, nationala Romaniei a reusit sa invinga, in cel de-al doilea meci al grupei, selectionata Islandei, scor 22-19. In prima partida a grupei, nationala condusa de Gheorghe Tadici terminase la egalitate partida cu Rusia, asfel ca in clipa de fata avem 3 puncte. In cealalta partida a grupei, Rusia a fost invinsa de selectionata Muntenegrului, liderul grupei si adversara noastra din acesta seara.

Meciul din aceasta seara va avea loc de la ora 21:15 si va fi transmis in direct de TVR 2 si TVR HD. Intalnim liderul grupei, o echipa care a reusit sa invinga categoric selectionatele Islandei si Rusiei. In cazul unei victorii, coroborate cu o victorie previzibila a Rusiei in partida cu Islanda, grupa va arata cam asa:

1. Romania – 5p

2. Muntenegru – 4p

3. Rusia – 3p

4. Islanda – 0p

In faza grupelor principale, se califica primele 3 echipe din fiecare grupa. Pe baza calculului de mai sus, cel mai fericit de altfel, Romania ar intra in grupa principala cu 3 puncte(rezultatele calificatelor cu cea mai slaba echipa a grupei, Islanda, vor fi anulate), urmand sa intalnim primele 3 echipe din grupa C, grupa alcatuita din: Spania, Ungaria, Croatia si Germania. Traseul pare a fi unul destul de accesibil, principalele contracandidate din grupa principala vor fi Spania si Ungaria, insa sansele noastre de calificare in semifinale, in urma unui rezultat pozitiv cu Muntenegru, vor fi destul de mari. Sa speram ca se vor adeverii calculele si ca vom invinge nationala Muntenegrului, favorita grupei D. HAI ROMANIA!

Adaugat in: Sport

Comentariile sunt inchise.