Reduceri la eMAG

Cand am creat categorie de shopping, nu aveam un gand precis referitor la articolele care vor ajunge acolo. Un singur lucru pot spune ca era cert, stiam sigur ca urmaresc anumite reduceri de pe magazinele online de electronice si vroiam sa va impart si voua aceste lucruri. Pentru perioada urmatoare, eMag, principalul magazin online de electronice si electrocasnice vine cu o oferta mai mult decat interesanta la anumite produse din catalog. Eu am ales cateva din mailul primit, poate va sunt de ajutor; restul reducerilor le puteti gasii pe site-ul lor.

Pentru inceput, am sa punctez disponibilitatea unui televizor LCD cu diagonala de 80 de cm la incredibilul pret de doar 899 de lei. Este vorba despre Grundig 32VLC3200BA, un televizor care nu arata deloc rau si care dispune, printre altele, de un conector HDMI, imagine la calitate HD, un sistem audio 2 x 7W si chiar de o intrare USB.

O a doua oferta foarte interesanta este cea de la gama de laptopuri, mai exact, cea de ultrabook-uri. eMag ofera un discount de 400 de lei pentru orice ultrabook achizitionat in saptamana curenta! Vezi AICI oferta!

Si nu in ultimul rand, am selectat discount-ul oferit la toata gama de televizoare 3D. Avem parte de televizoare 3D de ultima generatie, cu diagonala chiar si de peste 125 de cm la preturi incepand de la 1500 de lei. Pentru oferta, click AICI!

Adaugat in: Shopping

2 comentarii

  1. Anca says:

    Daca stiam ca vor fi astfel de reduceri, mai dadeam atatia bani pe televizorul ala de la Altex? ­čśÉ