Recomandari pentru turistii aglomerati – doua hoteluri de exceptie in preajma aeroportului Henri Coanda

Statutul de turist grabit si ocupat nu este unul dificil de atins, mai ales daca ne gandim la acele persoane care traverseaza concentric cele patru colturi ale lumii in scop de afaceri sau pentru a-si satisface dorinta de a parcurge cat mai multe destinatii intr-un timp foarte scurt. Asadar, indiferent de scopul principal care va guverneaza calatoria, cel mai facil mod prin care va puteti deplasa rapid si sigur dintr-o locatie in alta este reprezentat de o calatorie cu avionul. Iar ca o continuare a acestui adevar, spatiile de cazare din zona aeroporturilor devin treptat prima alegere a turistilor aglomerati.

Peisajul autohton nu este lipsit de hoteluri ieftine care se regasesc in imediata vecinatate a aeroporturilor, dovada fiind faptul ca la o simpla cautare online „cazari in Otopeni” rezultatele diversificate nu vor intarzia sa apara. Si totusi, ce este de facut in momentul in care vrem sa ne asiguram de faptul ca vom beneficia de cel mai bun tratament pe parcursul scurtei noastre vizite in Bucuresti? Raspunsul este unul simplu, usor de imaginat. Vom porni de la autenticitatea calificativelor si vom cauta detalii cazare pe http://www.hotel-bucuresti.com, platforma care listeaza un numar impresionant de spatii de cazare care ofera turistilor promisiunea unui sejur linistit. La prima vedere, doua au fost hotelurile care mi-au atras atentia prin intermediul design-ului interior, al arhitecturii exterioare si al facilitatilor conexe.

Un minunat hotel de patru stele – „Rin Airport”

Daca ar trebui sa aleg un spatiu de cazare din imediata vecinatate a aeroportului International Otopeni, Rin Airport ar fi prima mea optiune. Calificativul de patru stele este graitor pentru conditiile excelente pe care le puteti identifica in incinta acestui spatiu de cazare. Rin Airport Hotel ilustreaza o propunere greu de refuzat pentru turistii aflati intre doua calatorii sau pentru oamenii de afaceri care au o viata aglomerata si sunt nevoiti sa isi petreaca majoritatea timpului in deplasari.

Fiind un hotel in Otopeni langa aeroportul Henri Coanda, Rin Airport se remarca prin intermediul conexiunilor importante de transport public care fac legatura intre amplasamentul sau si inima capitalei, distanta parcursa cu usurinta de turistii care vor sa guste putin din viata sociala dinamica a Bucurestiului. Cel mai important avantaj pe care il propune hotelul Rin Airport rezida, fara doar si poate, in distanta minima care ii desparte incinta de aeroportul propriu -zis. La acest aspect se adauga amalgamul de facilitati complementare, demn sa impresioneze si cel mai pretentios turist sau om de afaceri. Centrul de conferinte este divizat in douasprezece sali si infatiseaza un design deschis, amplu. Cele doua restaurante cu meniu international si romanesc sunt un real deliciu pentru turisti, iar camerele sunt complimentate de un mobilier calitativ, echilibrat, completat cu toate accesoriile necesare unei locatii de patru stele.

Hotel Charter – un spatiu de cazare accesibil cu un calificativ de trei stele

In aceeasi nota cu hotelul Rin Airport, Charter reuseste sa conserve avantajul pozitionarii in imediata apropiere a aeroportului Henri Coanda. In plus, amplasamentul sau faciliteaza accesul catre Romexpo – unul dintre cele mai importante centre expozitionale care gazduiesc targuri, expozitii, spectacole si concerte atractive pentru turistii din lumea intreaga. Charter a fost renovat nu mai departe de anul 2008, iar din acel moment reuseste sa ofere turistilor servicii de exceptie si facilitati complete pentru un sejur confortabil si placut. Trebuie sa mentionez faptul ca am fost pe deplin satisfacut atat de serviciul lor de rezervari online, cat si de bucataria lor plurivalenta, restaurantul de la parter oferind turistilor posibilitatea de a se infrupta din cele mai sonore delicii culinare autohtone, dar si de a-si pastra traditiile gastronomice prin intemediul meniului international.

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.