Recomandare sistem de supraveghere video

Ma gandesc tot mai mult la o modalitate inteligenta de monitorizare a propriei locuinte, numarul incidentelor din ultima perioada fiind intr-o continua crestere. Facand un calcul relativ simplu, un sistem de supraveghere video costa intre 1000 si 2000 de lei, o suma mult mai scazuta decat valoarea bunurilor pe care le folosesc in viata de zi cu zi. Daca mai adaugam pe lista bunurilor de valoare si diverse sume de bani, bijuterii sau alte obiecte din casa, am impresia ca investitia intr-un sistem de supraveghere ma poate tine departe de gandurile si ideile celor care obisnuiesc sa-si vaca veacul prin locuinte straine.

Intrand putin in detalii, asta pentru ca am facut un research in ceea ce priveste sistemele de supraveghere video, va propun spre revizie numai putin de doua ansamble distincte. Spun diferite prin prisma preturilor oferite de comercianti cat si prin prisma specificatiilor tehnice.

Sistem de supraveghere video Hikvision – 4 camere

Am ales un sistem supraveghere video alcatuit din patru camere pentru ca mi se pare ideal pentru o casa cu o curte medie. In functie de ce obiective doriti sa supravegheati video, cele patru camere pot fi amplasate in mai multe locatii, suportul de prindere fiind in 3 axe. De asemenea, cele patru camere sunt dotate cu lentila fixa de 2.8 mm si un iluminator infrarosu decent. Spun decent pentru ca distanta acoperita este de aproximativ 20 de metri, suficienta pentru ca o camera din setul de patru sa capteze imagini pe timp de noapte.

Kitul propus de Hikvision este compus dintr-un DVR DS-7104HWI-SL si 4 camere video DS-2CE1512P-IR, in pachet fiind incluse si elemente de prindere pentru camerele video sau cabluri de conectivitate intre echipamente.

Pret: ~800 de lei.

Sistem de supraveghere video Antivandal – 4 camere

In oferta magazinelor de specialitate veti remarca faptul ca acest kit de supraveghere video poate fi utilizat in mai multe scopuri, inclusiv pentru supravegherea scarilor de blocuri, a micilor intreprinderi sau chiar a spatiilor exterioare. Dat fiind faptul ca se comporta excelent si la exterior, am decis sa-l plasez in lista de posibile achizitii datorita calitatii ridicate a DVR-ului cat si a camerelor.

Remarcam un DVR de 4 canale full D1 cat si patru camere produse de cei de la Sony, fiecare dintre acestea fiind capabila sa captureze imagini suficient de clare pe timp de zi sau pe timp de noapte. In pachetul de baza veti primi si 50 de metri de cablu FTP ecranat cat si mufe pentru a va putea conecta camerele la sistemul de supraveghere video. In functie de capacitatea de stocare, puteti opta pentru mai multe pachete, DVR-ul putand fi achizitionat alaturi de un hard disk cu capacitate incepand de la 500 de GB si pana la 2TB.

Pret: ~1500 de lei.

Adaugat in: Shopping

Un comentariu

  1. Ioana says:

    Mai mult decat indicat un sistem de supraveghere video, il consider mai eficient chiar si decat angajarea unei persoane specializate in paza si protectie 🙂