Recomandare service GSM Bucuresti: Cell GSM Service

Idealismul conform caruia nu vom avea niciodata probleme cu telefonul mobil recent cumparat nu-si prea are rostul, majoritatea terminalelor fiind supuse deteriorarii in decursul a maxim doi ani de zile. Discutam de perioada post garantie, problemele tehnice ale unui telefon mobil fiind tot mai prezente. Daca varianta optima ar fi inlocuirea telefonului dupa ce garantia a expirat, nu in toate momentele dispunem de sumele necesare achizitionarii unui terminal nou, astfel ca nu ramane decat sa gasim alternative. Cea mai viabila este repararea defectelor intr-un service autorizat, in functie de problemele ivite costurile ajungand chiar si la cateva sute de lei. Dat fiind faptul ca investim mii de lei intr-un telefon mobil, seria Galaxy a celor de la Samsung sau iPhone-urile fiind cele mai elocvente exemple, este de la sine inteles ca o reparatie de 100-200 de lei este mult mai la indemana decat investirea unor sume exorbitante intr-un model nou.

Am avut si eu nenumarate probleme cu telefoanele mobile si tot timpul am fost pus in situatia de a apela la un service GSM, unul care sa imi poata garanta reparatii de calitate la un pret accesibil. In zona capitalei sunt zeci sau chiar sute de service-uri, chiar nu mi-am pus niciodata in gand sa fac un catalog al acestor firme, cert este ca prima si cea mai placuta experienta am avut-o cu cei de la Cell GSM.

Pentru cei care nu stiu foarte multe detalii despre ei, sunt mai degraba recunoscuti pentru magazinele de telefoane mobile, insa segmentul dedicat reparatiilor GSM a venit ca o completare obligatorie a grilei de servicii. Au numai putin de patru puncte de lucru in mai multe locatii din capitala, personalul este unul calificat si dornic intotdeauna sa te ajute, repara absolut orice model de telefon si iti pot oferi solutii complementare pentru o utilizare corespunzatoare a propriului telefon.

De ce Cell GSM Service?

1. Profesionalismul aratat

Discutam despre un service telefoane mobile recunoscut chiar si la nivel national, portofoliul de clienti fiind mai mare de 60.000 de unitati, date pe care le regasiti in descrierea firmei. Inca de la prima solicitare veti remarca profesionalismul angajatilor, tehnicienii oferindu-va informatii utile despre telefonul defect, metode viabile de rezolvare a problemelor si date concrete despre costurile implicate.

2. Puncte de lucru in majoritatea zonelor de interes ale capitalei

Pentru mine, acest detaliu conteaza enorm de mult. Data fiind aglomeratia din capitala, mi-e greu sa cred ca ti-ai dori sa strabati 2 ore cu masina pentru a ajunge in celalalt capat al orasului doar pentru a preda telefonul service-ului. Cell GSM Service dispune de puncte de lucru in principalele zone ale capitalei, ai acces facil catre zonele in care activeaza iar ceea ce mi s-a parut si mai interesant a fost modalitatea de ridicare a produsului, clientii putand beneficia de transport gratuit la domiciliu prin curierat rapid.

3. Raport calitate/pret excelent

In primul rand am cautat calitate si abia apoi mi-am propus sa obtin si un pret adecvat. Devreme ce reparatiile sunt realizate la cele mai inalte standarde si primesc garantie post-service, ma asteptam ca cei de la Cell sa fie un service gsm care practica preturi destul de piperate. Lucrurile au stat diametral opus, calitatea reparatiilor fiind ireprosabila in timp ce preturile sunt comparabile cu cele practicate de service-urile de cartier.

Voi ce alte service-uri GSM recomandati in zona Bucuresti-Ilfov?

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.