Recomand magazinul online de pescuit Bigifsh

Fie ca este pescar amator sau unul profesionist, care participi la diferite competitii si tintesti clasari cat mai bune in clasamentele finale, eu iti recomand un magazin online de pescuit pe care il frecventez destul de des. Nu am timpul necesar pentru a trece de la statutul de pescar amator la unul profesionist si am vaga impresie ca nu voi face niciodata acest salt, motivele fiind destul de variate si inutil de prezentat in acest articol in care vreau sa discutam putin despre alte detalii.

big fish - magazin de pescuitPescuiesc ocazional si pana in urma cu cateva luni de zile obisnuiam sa ma pregatesc doar din magazinele offline pe care le vizitam periodic. Lipsa timpului liber m-a facut sa caut alternative online iar o recomandare venita din partea unui amic, pescar si el, m-a adus pe un magazin online de pescuit denumit BigFish.

Din ce am citit vis-a-vis la adresa acestuia, pare a fi destul de cunoscut insa eu doresc sa le adaug un punct bonus la reputatia pe care o au si sunt mai mult decat convins ca merita cu prisosinta acest scurt review. Nu o sa ma leg nici macar de produsele pe care le comercializeaza magazinul online de pescuit Big Fish pentru ca au o gama extrem de variata iar aprecierile mele vis-a-vis de anumite produse din stocul lor sunt relativ inutile. Stiu cum decurg lucrurile in viata unui pescar, apreciez foarte mult pasiunea unora dintre voi si tin sa va respect alegerile in materie de ustensile si accesorii.

Revin la magazinul online de pescuit bigfish.ro pentru ca este un exemplu perfect pentru noi, pescarii care ne aprovizionam din cand in cand online sau offline, cat mai ales pentru cei care au o afacere in acest domeniu si doresc sa se extinda sau sa ajunga mai usor la inima pasionatilor de pescuit.

De ce am ajuns sa recomand un magazin de pescuit?

Stiu, fac destul de putine recomandari dar atunci cand decis sa “laud” un anumit serviciu sau produs o fac pentru ca el merita. Big Fish este genul de magazin de care te indragostesti la prima vedere, mai ales daca esti un pescar dedicat si apreciezi varietatea la nivelul produselor. Ei au cateva zeci de mii de produse si au avantajul ca pun pret atat pe varietate cat si pe calitate, printre producatorii alaturi de care lucreaza numarandu-se Shimano sau Prologic.

Asadar, capitolul varietate si calitate a fost punctat fara niciun fel de problema, insa ce ar trebui sa va convinga pentru a face cumparaturile de pe bigfish.ro? Eu cred ca serviciile lor sunt de top iar cand spun asta ma raportez la consultanta(am primit-o fara nicio problema inainte sa plasez comanda, atat prin telefon cat si prin email) dar si modalitatea prin care produsele comandate sunt impachetate si ajung la voi.

Lucreaza profesional iar acest lucru s-a vazut cand am primit coletul. Am achitat cu cardul produsele, au ajuns la mine a doua zi prin curier si toate erau in conditii excelente, o alta bila alba pe care le-o ofer celor de la Big Fish.

Din punctul meu de vedere, acest magazin de pescuit intruneste toate conditiile pentru ca noi, pecarii de rand, sa facem cumparaturile mult mai usor si sa ne deplasam 100% pregatiti pentru capturi pe masura. Voi de unde va cumparati accesoriile pentru pescuit?

Adaugat in: Timp liber

Comentariile sunt inchise.