Reclama Orange prepaid „Ma topesc dupa tine”

Orange da din nou lovitura sau pur si simplu sunt cel mai subiectiv blogger care a existat vreodata? Nu pot sa raspund la aceasta intrebare fara a implica si o doza de subiectivism, cert este ca cei de la Orange reusesc sa produca reclame pe banda rulanta, reclame bune de altfel.

Interesant este ca nu sunt clientul lor, o singura data am avut o cartela Orange iar acest lucru se intampla in urma cu mai bine de cinci ani. Pe dealta parte, nici macar un mare fan al reclamelor TV nu sunt, insa nu pot sa nu apreciez munca buna unor oameni.

De data asta nu mai este vorba despre cele doua simpatice personaje pe care Orange le-a folosit in majoritatea reclamelor din ultima vreme ci despre o poveste. Nu am cautat referinte despre persoana care a realizat acest scenariu, nu stiu nici cine este regizorul, tot ceea ce stiu este ca totul este perfect. Scenariu de nota 10, muzica buna, ca de fiecare data, si o maniera de a transmite mesajul pe care nu o vedem foarte des in domeniul publicitatii locale.

Felicitari, Orange! La mai multe!

Adaugat in: Video

Comentariile sunt inchise.