Putere financiara si realizari

10. Isi pun in valoare independenta financiara.

Femeia matura isi apreciaza independenta financiara pentru ca a lucrat pentru asta. O femeie mai tanara, care inca se chinuie sa plateasca facturile, i-ar putea placea ideea de a renunta la locul de munca pentru a se muta cu noua ei dragoste si a-l lasa pe el sa se ingrijoreze de bani. Dar o femeie matura cu independenta castigata din greu (financiar si altfel) va lupta pentru a o pastra.
Ea nu va renunta la asta pentru a fi bucatareasa cu norma intreaga, menajera sau zeita casnica. Si, desi isi doreste copii (sau poate fi deja mama), nu vede cum ii avantajeaza daca mama lor este incapabila sa se intretina.

11. Nu isi resimt realizarile sau succesul partenerului.

Cand esti mandru de o realizare demna, te poti astepta ca o femeie matura sa-ti impartaseasca mandria. Nu te va resenta pentru ca ai realizat mai multe decat ea sau pentru ca ai castiga mai mult decat ea. Ea nu vede rostul de a ii invidia pe altii succesele lor sau de a-si compara realizarile cu ale tale sau ale altei persoane. Ea iti poate sarbatori victoriile la fel de mult, in timp ce si le sarbatoreste si pe ale ei.

Deoarece este mai constienta de legatura dintre oameni, fericirea ta nu se adauga decat la ea.

Adaugat in: Interesant

Comentariile sunt inchise.