Probleme cu aparatele electrocasnice? Apelati doar la profesionisti!

Ultima perioada a fost destul de nefasta in ceea ce priveste aspectele gospodaresti, mai multe „divizii” ale locuintei cazand prada destinului(altfel nu-l pot numi). Daca in urma cu putin timp va povesteam cum am reusit sa rezolv situatiile in care una dintre usi si-a facut de cap, acum a venit randul aparatelor electrocasnice sa-si gaseasca propria lor cale de functionare, astfel ca frigiderul si masina de spalat au capatat defecte de functionare care mi-au dat mari batai de cap.

Nefiind un specialist in electrocasnice, am tins sa cred ca repararea unui frigider sau a unei masini de spalat care nu mai raspunde absolut deloc la comenzi este o treaba extrem de dificila si chiar asa a fost, in cele din urma solutia devenind contractarea unui specialist. Ce-i drept, nici nu mi-a trecut prin cap sa incerc o solutionare pe cont propriu, eram mai mult decat convins ca singura reusita din toata aceasta ecuatie ar fi fost deteriorarea iremediabila a componentelor. In cele din urma am luat hotararea de a-mi incerca norocul apeland la specialisti in reparatii electrocasnice, asta in pofida faptului ca ma batea un gand serios sa rezolv problema intr-un mod cat mai practic: achizitionarea unor electrocasnice noi.

Varianta reparatiilor s-a dovedit a fi una de bun augur, atat din punct de vedere tehnic dar si financiar, costurile de reparatie fiind cu mult mai scazute decat ansamble noi. Atat masina de spalat cat si combina frigorifica si-au recapatat functionalitatile de altadata iar eu pot spune ca sunt fericit datorita rezultatului si a costurilor aferente, in timp ce voi veti asculta parerea unui om patit care a reusit sa gaseasca o solutie optima pentru problema de fata.

De ce sa apelati la servicii de reparatii oferite de specialisti?

Trebuie sa recunosc, am fost destul de reticient la adresa unor astfel de servicii, ba chiar eram de parere ca nu reuseam decat sa arunc pe geam niste sume semnificative de bani, urmand ca, intr-un final, sa ajung tot in situatia de a achizitiona ansamble electrocasnice noi. Realitatea a fost total diferita si tind sa ma felicit pentru decizia luata, in pofida celor cateva ore pierdute cautand un specialist am dat peste o echipa minunata, capabila din punct de vedere tehnic si extrem de practica, intreaga colaborare fiind una care ar face cinste oricarui prestator de servicii.

Am ales servicii de reparare a frigiderelor si masinilor de spalat prestate de profesionisti, firma cu pricina mizand pe o echipa de tehnicieni cu o experienta desavarsita in acest domeniu. Ceea ce m-a impresionat a fost maniera lor de operare, in mai putin de 24 de ore fiindu-mi preluate cele doua aparate electrocasnice si reparate, astfel ca in cursul zilei urmatoare am primit o instiintare conform careia imi vor fi transportate la domiciliu absolut gratuit. Din acest punct de vedere am doar cuvinte de lauda, acest pragmatism impingandu-ma sa realizez acest articol si sa ii recomand tuturor celor care doresc sa-si repare unul sau mai multe aparate electrocasnice.

Mai mult de atat, nu doar ca am beneficiat de o durata a interventiei extrem de scazuta, am fost in postura de a semna pentru o garantie de 12 luni, perioada in care firma de reparatii se ofera sa-mi ofere service absolut gratuit. Toate astea pentru un pret modic, reparatiile celor doua aparate electrocasnice reprezentand o cota de aproximativ 10% din pretul de achizitie, o suma infima daca as realiza o comparatie intre aceste cifre si costurile unei masini de spalat sau a unui frigider achizitionat dintr-un magazin de specialitate.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.