Prioripay, alternativa pentru Paypal sau Skrill(Fostul Moneybookers)

plati onlineScriu acest articol pentru ca am fost destul de mahnit in ultima vreme vis-a-vis de sistemele de plati online pe care le utilizez. La inceput am utilizat Skrill insa am fost nevoit sa renunt la acesta prin prisma faptului ca majoritatea colaboratorilor nu il utilizau, pe plan local fiind mai degraba cunoscut drept un substituent destul de bun pentru platile din si spre casele de pariuri englezesti. Mai putin relevant acest detaliu, cert este ca legatura mea cu Skrill s-a intrerupt inca din fasa datorita absentei acestui sistem de plata online din portofoliul colaboratorilor mei.

Dincolo de Skrill, am trecut fara sa respir catre Paypal, de departe cel mai important si mai cunoscut sistem de plati online la nivel mondial. Ce-i drept, inca utilizez Paypal-ul si imi creeza in dese randuri avantaje pentru ca 95% dintre clientii sau persoanele de la care achizitionez servicii online il utilizeaza cu succes. Corect, este versatil si sigur, insa are o hiba imensa si ea tine de comisioane, de aici si supararea mea. Pentru plati incasate de aproximativ 500 de euro, comisioanele au insumat peste 30 de euro si nu este un lucru tocmai natural.

Inteleg destul de bine ca toate platile trebuie comisionate insa nu de aceasta maniera, nu atunci cand cineva ruleaza diverse sume printr-o platforma. Si cum toate supararile ajung la decizii radicale sau mai putin radicale, am luat in calcul alternative, cel putin pentru moment sau in cazul anumitor colaboratori locali. Daca o revenire la Skrill parea putin probabila pentru ca problema persista, nu am facut nimic altceva decat sa caut solutii locale prin intermediul carora sa tranzactionez cu usurinta diverse sume de bani.

Asa am dat de Prioripay, un sistem de plati online care pare sa detina toate avantejele pe care eu le caut. Pe langa faptul ca este o companie care poseda un sediu in Bucuresti, un motiv suficient de intemeiat pentru a-mi castiga increderea, nu se deosebeste cu nimic fata de Paypal ba din contra, are ca avantaj de baza aceeasi flexibilitate de incasare sau trimitere de fonduri catre diverse persoane fara a impune comisioanele deoseori aberante ale celor amintiti.

Nu as vrea sa para totul ca un razboi intre Paypal si Prioripay, vreau doar sa amintesc faptul ca nu ne putem baza de fiecare data pe prima si cea mai facila forma de plata la nivel online. Pana la urma este vorba despre un serviciu si fiecare dintre noi doreste o eficientizare a intregului proces, amanunt pe care Prioripay pare-se ca l-a reusit cu o debordanta iesita din comun.

Si cum experienta mea la nivelul platilor, fie ca sunt online sau fizice, este una destul de vasta, categoric nu as mai cadea in capcana renumelui actual. Ok, Paypal este cunoscut drept cel mai mare sistem de plati, insa acesta detaliu nu echivaleaza cu adoptarea pe termen nedeterminat a serviciilor lor. Caut eficienta, caut de fiecare data sa gasesc un colaborator care sa puna pret pe flexibilitate, seriozitate si suport complet, caracteristici pe care Prioripay le ofera neconditionat! ­čÖé

Adaugat in: Business, Internet

Un comentariu

  1. Bogdan says:

    Interesanta sugestia. Din pacate, nu permite plati direct cu cardul catre un astfel de cont (fara ca cel ce plateste sa aiba la randul sau un cont prioripay).