Principalele puncte forte ale lui LG G Flex

LG G FlexLG G Flex se doreste a fi un upgrade considerabil al celui mai performant telefon din seria G dar si un competitor de nadejde pentru Samsung Galaxy Note 3. Ce-i drept, diferentele de ordin hardware intre G Flex si Note 3 sunt greu de sesizat, un prim aspect pe care il catalogam important si mai mult decat evident fiind display-ul curbat, o tehnologie pe care cei de la LG par sa o testeze pe pietele emergente.

Ceea ce aduce in prim plan LG G Flex se numeste inovatie, atat din punct de vedere al display-ului, asa cum aminteam anterior, cat si din punct de vedere al design-ului general si al functionalitatilor.

Design inovativ

Daca ne raportam la design, lucru deloc de neglijat in urma testelor pe care le-am efectuat, LG G Flex impresioneaza intr-un mod mai mult decat placut prin prisma posibilitatii de a adapta forma telefonului in functie de necesitati. Utilizandu-l drept un smartphone veritabil, in timpul convorbirilor puteti stabili o forma ergonomica ce va influenta intr-un mod covarsitor calitatea conversatiilor. Devreme ce va prelua curbura naturala a fetei, pozitia difuzorului si a a microfonului se va adapta incat calitatea sunetului transmis si receptionat va fi una impecabila. De asemenea, aceasta flexibilitate desavarsita are un rol in manevrabilitatea telefonului, scopul celor de la LG fiind de a permite utilizatorilor sai sa transporte device-ul in orice conditii si sa-l manevreze cu usurinta chiar si in situatii limita.

Tot la capitolul design am putea puncta prezenta unor butoane laterale intuitive, butoane care vor facilita destul de mult apelarea unor functii de baza. Camera foto, tastele de volum sau butonul de deblocare sunt pozitionate pe partile laterale ale telefonului si pot fi accesate facil, simpla apasare a lor generand comenzile dorite. Nu mai este nevoie sa tineti telefonul cu o mana si cu cealalta sa cautati butoanele, designul lui LG G Flex este indeajuns de inteligent incat controlul sa se faca intuitiv.

Primul smartphone cu baterie curbata

Inainte de a spune cateva cuvinte despre bateria curbata pe care LG a implementat-o in premiera pe unul dintre produsele fabricate, trebuie sa remarcam calitatea display-ului lui LG G Flex. Din punct de vedere al dimensiunii, discutam despre un smartphone cu display de 6 inci, un adevarat gigant care va genera imagini de o calitate foarte ridicata nu doar prin prisma specificatiilor hardware avansate ci datorita faptului ca se poate indrepta in asa fel incat unghiurile de vizualizare sa fie perfecte.

Era inevitabil sa nu discutam putin si despre bateria curbata, mai ales ca discutam despre o inovatie generala in industria smartphone-urilor. Multe aspecte nu ar fi de precizat, important este mai degraba rezultatul finit, bateria lui LG G Flex fiind prima si singura baterie curbata disponibila pe piata in acest moment. Era oarecum normal sa se intample asa, mai ales daca ne gandim ca forma lui LG G Flex este mai mult decat volatila. Iar daca tot s-au axat pe indeplinirea unei inovatii tehnologice, era pacat sa nu puncteze si cateva aspecte tehnice, drept pentru care au echipat acest smartphone cu un acumulator indeajuns de generos incat sa sustina toate functiile: 3500 mAh.

Echipare multimedia avansata

Nu puteam finaliza aceasta prezentare fara a enunta cateva aspecte de ordin multimedia, probabil cel mai de pret capitol al acestui device. Ce-i drept, pana si display-ul il puteam considera un atuu multimedia insa am tinut mortis sa-l tratam separat prin prisma importantei sale asupra telefonului. Pe langa un display generos si foarte performant, LG G Flex iese la rampa datorita camerei foto de 13 MP, o camera care ne este familiara prin prisma faptului ca o regasim si pe LG G2.

Asupra ecranului au mai fost produse o serie de artificii insa ele tin mai degraba de partea software. Un prim aspect este reprezentat de Swing Lock, o tehnologie ce va permite atasarea unui efect privind blocarea si deblocarea telefonului. Functia este frumos customizata si o consideram un plus, mai ales daca ne gandim ca LG nu a excelat niciodata la acest capitol. Nu in ultimul rand, display-ul lui LG G Flex capata cate ceva de la Samsung, functia Dual Window fiind implementata cu real succes. Puteti apela doua functii sau chiar doua aplicatii concomitent insa este necesar sa va focusati doar catre una dintre ele, ne este greu sa credem ca atentia voastra se va putea imparti, in acelasi timp, catre un videoclip si un joc.

Principalele caracteristici ale lui LG G Flex

 • Sistem de operare: Android 4.2 Jelly Bean Plus
 • Memorie RAM: 2 GB
 • Spatiu de stocare: 32 GB
 • Display: Curved POLED 6.0′
 • Baterie: Li-Polymer 3500 mAh
 • Camera foto: 13MP/2MP
 • Procesor: Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 – 2.26 GHz

CLICK AICI pentru Lista completa de specificatii si pret!

Adaugat in: Tech

4 comentarii

 1. Ioana says:

  Cam mare pentru un telefon, nu crezi? Imi place ideea de flexibil, dimensiunile sale ma vor pune in situatia de a nu-l putea folosi nici macar cu ambele maini :))

 2. De curiozitate.. acest telefon oare rezista la socuri frig/cald?
  Eu nu sunt un fan al telefoanelor smart, tocmai datorita faptului ca ori le scap si le sparg ori nu ma tine bateria mult etc..
  Practic nu vreau sa arunc banii pe geam…
  Te felicit Laurentiu pentru blog!
  E foarte tare!

 3. Anonim says:

  imi place forma curbata pe care o are noul LG