Pregatiti-va, PlayStation 4 va fi lansat pe 20 februarie

Batranul dar fantasticul PlayStation 3 va deveni istorie incepand cu 20 februarie 2013. Gigantul japonez din industria electronicelor, Sony, a anuntat evenimentul „PlayStation Meeting 2013”, un eveniment ce va avea loc in orasul New York si va avea ca scop lansarea oficiala a ultimei generatii de console: PlayStation 4.

Nu sunt date exacte in privinta unei noi lansari, Sony nedivulgand prea multe informatii in acest sens, insa datorita miscarilor masive de trupe si a organizarii unui eveniment atat de important, analistii preconizeaza faptul ca o noua generatie de console va fi lansata, este vorba despre PlayStation 4. Afirmatiile sunt sustinute cu tarie de catre cei de la Wall Street Journal, publicatia confirmant debutul consolei in cadrul evenimentului ce va avea loc pe data de 20 februarie.

Numele de cod al consolei se pare ca este „Orbis” si, din cate se anunta, va fi echipata cu tehnologia de varf AMD. Arhitectura noului PlayStation 4 va fi formata dintr-un APU AMD cu 8 nuclee, o memorie RAM de 4 sau 8 GB si de o placa video AMD bazata pe structura Southern Islands.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.