Povestea comediantului Kevin Hart

Va amintiti cand vanzatorul de pantofi din Philadelphia transformat in comediant – Kevin Hart, a primit cea de-a 2.591-a pe Hollywood Walk of Fame luni, cu patru zile inainte de lansarea filmului sau de comedie „Kevin Hart: What Now?”

Hart, care sa descris ca un „caz emotional”, sa luptat pentru a-si pastra linistea, multumindu-i sotiei, prietenilor si altora care au participat la ceremonie.

I s-au alaturat lui Hart la ceremonia de la Hollywood Ice Cube, cu care a jucat in „Ride Along” si „Ride Along 2”; Will Packer, care a produs sase filme ale lui Hart si Tim Story, care l-a indrumat pe Hart in „Ride Along”, „Ride Along 2”, etc. A participat si actrita Halle Berry.

Hart si-a laudat fanii, spunand: „Nu ajungeam aici fara voi si fara sprijinul vostru.”  „Va iubesc pe toti. Va multumesc foarte mult, astazi este o onoare. ”

Hart si-a parasit slujba ca vanzator de pantofi pentru a se angaja intr-o cariera de comedian dupa un spectacol apreciat intr-o noapte la un club de comedie pentru amatori din Philadelphia. El a jucat in astfel de locatii precum Boston Comedy Club, Caroline’s on Broadway, Stand Up NY si Los Angeles ‘Laugh Factory si The Comedy Store.

Primul spectacol al lui Hart de la Festivalul de comedii Just for Laughs din Montreal a condus la cariera sa. Primul sau rol a fost cel de hot incepator.

Alte filme ale lui Hart includ filmul „Scary Movie 3”, „Scary Movie 4”, „Soul Plane”, „Fecioara de 40 de ani”, „Little Fockers”, „Death at a Funeral” si altele.

In plus fata de „Ride Along 2”, Hart a fost, de asemenea, in alte doua filme lansate la anii trecuti, impreuna cu Dwayne Johnson in comedia de actiune „Central Intelligence”, si furnizand vocea lui Snowball, un iepure alb, in comedia „Viata secreta a animalelor de companie”.

Adaugat in: Amuzant, Arta, Diverse

Comentariile sunt inchise.