Poiana Brasov – pe placul iubitorilor de munte

Poiana Brasov este pe placul tuturor turistilor care apreciaza muntele, sporturile de iarna dar mai ales frumusetea peisajelor montane. Nu cred ca este cineva care sa conteste acest lucru si sunt de parere ca Poiana Brasov isi merita laudele pe deplin. S-a muncit din greu si a devenit peste noapte statiunea numarul unu a tarii…Poiana Brasov s-a dezvoltat treptat si a dus categoric la o imbunatare a imaginii Brasovului in Romania dar si in strainatate, intrand in mai multe topuri ale statiunilor montane ieftine pe plan international.

Poiana Brasov se dovedeste a fi o locatie preferata de turistii care apreciaza calitatea si serviciile de inalt profesionalism in detrimentul altor statiuni poate care nu au posibilitatea si nu au resursele necesare sa asigure acelasi nivel de confort si ospitatlitate. Poiana Brasov a castigat cu brio competitia destinatiilor exclusiviste de vacanta de la noi din tara poate si datorita investitiilor masive care s-au succedat. De fapt, da…mai mult ca sigur aceasta zona statiunii Poiana Brasov are un potential imens care este si pacat sa nu fie exploatat la capacitatea maxima.

Pe langa istoria sa bogata, statiunea isi va arata adevarata valoare poate odata cu promovarea din ce in ce mai agresiva pe plan internationl pentru ca doar asa sunt de parere ca vom dinamiza economia si turismul romanesc. Discutii si polemici sunt garla si chiar nu vreau sa intru acum in alte amanunte, important este ca Poiana Brasov sa se dezvolte coerent pentru o mai buna gestionare a turismului carpatic. Si asta pentru ca, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, ofertele de cazare in Poiana Brasov sunt un model de referinta al investiilor moderne din turism, un model ce isi are un fundament bine stabilit in planurile tuturor investitorilor din Romania.

Poiana Brasov, o statiune care face parte de categoria destinatiilor de lux cu hoteluri de patru si cinci stele dar si cu pensiuni de maxim confort este gata oricand sa ii dea pe spate pe turistii cei mai pretentiosi. Oportunitatile de cazare in Poiana Brasov se integreaza perfect in categoria celor avantajoase, cu un raport calitate / pret de invidiat. Nu degeaba a dobandit increderea si respectul turistilor care au regasit in Poiana Brasov o atmosfera inedita, liniste dar si distractie si conditii ultramoderne. Este si cazul Complexului Traveland din Poiana Brasov, un loc parca magic ce imbina perfect atmosfera de ospitatlitate si facilitati demne de recomandat. In orice perioada a anului faceti o escapada la munte in Poiana Brasov, se merita pe deplin!

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.