Planuri de vacanta pentru vara lui 2014

Litoral 2014 - planuri de vacantaDaca privesc vremea de afara, cu siguranta nu ar fi tocmai indicat sa deschid acest subiect, o importanta doza de subiectivism alterand cumva ideile pe care le-am conturat in ultima perioada. Cu toate astea, trebuie sa discutam putin si despre vacanta iar gandurile mele se indreapta catre zilele insorite, multi litri de bere si nisipul fierbinte care tine sa te arunce in mare.

Trebuie sa recunosc, perioada verii este cea mai apropiata de inima mea si intotdeauna am fost un iubitor al zilelor calde, nicidecum al unor zile ploioase de toamna sau ale perioadelor de iarna in care temperaturile scazute devin principalul nostru inamic. Sunt un clasic, iubesc vara, berea si iubesc si mai mult sa vad oameni veseli si femei care se detaseaza total de hainele groase si opteaza pentru o garderoba mai lejera(se putea sa nu ne legam si de femei?! :)) ).

Una peste alta, vara asta nu pot spune ca am planuri foarte bine definite insa cu siguranta voi avea parte si de un concediu, ca doar este mai mult decat meritat dupa o lunga perioada in care singurul meu obiectiv a fost in stransa concordanta cu partea profesionala. Pe scurt, ca sa nu alterez prea mult ideea acestui articol, am inceput anul cum nu se putea mai bine, angajandu-ma intr-o firma care presteaza servicii web, si pot spune ca am avut parte de o evolutie destul de buna, in ciuda faptului ca imi doresc tot timpul mai mult de la propria persoana.

Iulie sau august, aceasta pare sa fie principala dilema in ceea ce priveste mini concediul pe care urmeaza sa mi-l rezerv. Indiferent de perioada pe care o voi defini ca fiind prielnica pentru o debarasare totala de la programul normal de munca, in mod cert voi alege ca destinatie de vacanta o plaja insorita si mai mult ca sigur ea va fi una din Romania. Este tardiv sa ma gandesc la o vacanta peste hotare, in mod evident fiind necesar ca planificarea sa se faca din timp. Din pacate pentru asa-zisa mea perioada libera, m-am axat mult prea mult pe alte aspecte, pe care le-am considerat primordiale, si am ales ca vacanta din acest an sa fie una mai putin importanta si hotarata, in mare masura, pe ultima suta de metri.

Am multe optiuni la dispozitie in ceea ce priveste cazarea pe litoralul romanesc insa cred ca ma voi limita la sfaturile primite de la un bun prieten, recenta lui descoperire in materie de rezervari online dovedindu-se una de bun augur. Portalul Cazare.center(sper sa fi retinut numele si sa nu fac vreo confuzie) este un mod facil prin care puteti parcurge actualele oferte de cazare disponibile in principalele puncte de atractie ale tarii. Nu discutam despre cel mai vechi portal de turism si nici despre un gigant al domeniului, asa cum sunt site-urile pe care cu totii le cunoaste, vorbim despre o solutie relativ noua pe piata din Romania dar care are avantajul de a filtra cu atentie ofertele disponibile, drept pentru care nu veti mai fi pusi in situatia de a alerga din pagina in pagina deruland sute de unitati de cazare inutile.

Este adevarat, sunt indecis insa, in saptamanile urmatoare, voi pune la punct toate detaliile si-mi voi rezerva doua locuri la un hotel pe care il consider propice pentru necesitatile si bugetul meu. Nu am cereri extravagante, imi doresc doar sa beneficiez de conditii peste medie si de un pret in concordanta cu realitatea, sunt constient ca litoralul romanesc nu se situeaza in randul destinatiilor de vacanta accesibile.

Aveti si alte idei/propuneri in ceea ce priveste o posibila vacanta de vara pe litoralul romanesc?

Adaugat in: Calatorii

Comentariile sunt inchise.