Piesa asta este hit, David Guetta n-a murit

David Guetta - lovers of the sunDavid Guetta este unul dintre dj-ii mei preferati, chit ca nu prea i-am sharuit piesele pe acest blog. Nu ma declar un fan inrait, de fapt nici nu cred ca am vreun artist sau vreo trupa preferata, cert este ca David este un dj extrem de bun, drept dovada si numeroasele distinctii care l-au recomandat drept cel mai bun din bransa sa. Sper sa nu ma insel, insa, cel putin conform editorialului online DJMag.com, David Guetta a terminat #1 in Top DJs of the world de numai putin de patru ori, asta in conditiile in care Armin van Buuren, Tiesto sau Avicii sunt prezente constante in acest clasament.

Anyway, cert este ca David Guetta este unul dintre cei mai buni dj din lume si nu o spun eu, o spun analistii si indeosebi fanii, cei care stabilesc acest clasament. Eu sunt subiectiv, este si normal, doar postez pe blogul meu, insa propunerea pe care o regasiti mai jos imi da dreptate.

Dincolo de calitatea sa de DJ, David Guetta este un producator cu state vechi, si nu doar in ceea ce priveste muzica electronica si trance-ul cat si in randul altor genuri muzicale. Melodia urmatoare consolideaza afirmatia pe care tocmai am facut-o si sunt ferm convins ca va primi destul de multe aprecieri. Nu, David Guetta n-ar murit ci doar a luat o pauza, single-ul „Lovers on the sun” fiind raspunsul adresat contestatarilor(asta daca se impunea un raspuns). Productia nu este una 100% proprie ci este o colaborare cu Avicii, Giorgio Tuinfort & Frédéric Riesterer, nume sonore ale industriei, in special suedezul Avicii, probabil cel mai in voga dj al momentului.

Bun, dupa o asemenea auditie am impresia ca deja doriti sa mariti doza iar, daca tot nu am reusit in perioada precedenta sa postez si alte track-uri semnate David Guetta, acum chiar am de gand sa o fac si mai plusez cu inca doua reusite totale. In total sunt trei, destul de putin pentru a alcatui in playlist, insa restul le gasiti singurei pe Youtube accesand canalul David Guetta VEVO.Adaugat in: Muzica

Comentariile sunt inchise.