Peria rotativa: un must-have al rutinei zilnice de infrumusetare feminina

Periile de par rotative au fost in jur de cativa ani si se dovedesc a fi in continuare un tip foarte popular de aparate pentru par preferate de publicul tanar, feminin. Cu toate acestea, daca nu ati mai folosit niciodata inainte sau nu sunteti sigura de cum va poate ajuta o perie de par rotativa, ar trebui sa luati la cunostinta principalele aspecte importante cu privire la cum si daca va pot afecta parul si la cat timp dureaza obtinerea unei coafuri de zi, cu ajutorul unei perii rotative profesionale.

Ce caracteristici importante ar trebui sa cautati intr-o perie rotativa?

Acest lucru depinde de ceea ce doriti sa obtineti. Daca aveti par foarte fin, scurt, nu cumparati o perie rotativa de mari dimensiuni, pentru ca nu veti putea strange parul in jurul acestuia. De asemenea, ar trebui sa cautati o perie rotativa care sa aiba mai multe setari de caldura, astfel incat sa nu riscati sa va ardeti parul.

O perie rotativa este buna pentru a obtine buclele lejere, sa arate intotdeauna bine, deoarece buclele isi pierd elasticitatea si se pierd in diferite directii, iar peria rotativa va va ajuta sa obtineti acel aspect usor neglijent. De asemenea, atunci cand cautati cea mai buna perie rotativa, hotarati-va daca doriti sa obtineti un aspect drept si volumizat, sau daca doriti sa obtineti bucle si valuri lejer. Mizati pe o perie rotunda rotativa de calitate. Veti iubi rutina zilnica!

Va afecta parul?

Fiecare instrument pentru coafarea parului are potentialul de a deteriora parul daca nu este folosit corespunzator. Mentinand-o pe setarea potrivita pentru tipul de par, folosind spray-ul de protectie termica si folosind-o doar atunci cand este necesar, va asigurati ca nu exista riscul pentru nici o deteriorare a parului. Periile rotative sunt cu siguranta o alternativa mai sigura la placile de par sau ondulatoare, deoarece nu pastreaza parul intre placile fierbinti sau metalice si pentru acelea dintre voi cu parul deja tratat chimic sau fragil, sunt o optiune buna. Ele sunt de asemenea bune pentru parul fin si confera volum atunc cand parul pare sa ramana doar plat.

Perie rotativa versus ondulator

In primul rand, stilul unei perii rotative Rowenta pare complet diferit in comparatie cu placa de par sau ondulatorul. Puteti obtine bucle cu ambele, dar daca doriti bucle foarte bine definite, cu placa de par sau ondulatorul le veti obtine exact cum va doriti, in timp ce cu peria rotativa, coafura va fi una soft si lejera. Principalele diferente sunt forma. Totodata, un ondulator se incalzeste la temperaturi foarte ridicate, in timp ce o perie rotativa aluneca prin par, astfel incat sa o puteti indoi sau pur si simplu sa obtineti volum.

Perie rotativa versus placa de indreptat parul

O placa de par poate fi utilizata numai pe parul uscat, in timp ce peria rotativa se preteaza atat pentru par uscat, cat si pentru par umed. Aerul cald sufla prin corpul periei pentru a usca parul in timp ce il coafeaza. Un dispozitiv de indreptare a parului isi incalzeste placile pentru a-ti aplatiza parul, determinand, uneori, pagube semnificative la nivelul varfurilor parului Din punct de vedere al rezultatelor, cu siguranta veti avea parul mai drept cu dispozitive de indreptare a parului. Cu toate acestea, retineti ca este de preferat sa obtineti un par neted, cu mai mult volum, cu ajutorul unei perii rotative.

Obtineti un par 100% drept cu o perie rotativa

Mai mult, exista niste perii rotative, de indreptare, care pot fi folosite pe parul uscat. Pentru a utiliza peria rotativa, incalziti-o pana la temperatura dorita si treceti peria prin par pentru a obtine un par drept si neted. Peria rotativa functioneaza diferit de placa sau ondulator si chiar feon, tratand cu delicatete parul, in loc sa il supuna unor temperaturi amenintatoare pentru structura firului de par.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.