Performanta inglobata intr-un smartphone dual sim accesibil

Unul dintre numele care a surprins placut in lumea telefoanelor mobile a fost Huawei, producatorul de origine asiatica oferindu-ne o gama de telefoane mobile capabile sa rivalizeze in orice moment cu produsele unor producatori mult mai celebri precum Samsung, Motorola sau Nokia. Asiaticii au observat trendul ascendent pe care il au consumatorii privind tehnologia de ultima generatie si au atacat piata de smartphone-uri prin lansarea unor modele cu performante ridicate, cu un design unic, diferit fata de cel oferit de concurenta dar si cu preturi extrem de competitive.

O nisa pe care cei de la Huawei au asaltat-o la propriu a fost cea a telefoanelor dual sim, un segment aparte in materie de telefonie mobila care nu a este inca ocupat de catre producatorii cu vechime in domeniu. Cele mai multe dintre modelele de telefoane dual sim dispun de caracteristici mediocre, singurul plus al acestor produse fiind tocmai prezenta functiei dual sim. Huawei doreste schimbarea acestei nise, o schimbare in bine de altfel, astfel ca lanseaza un produs deosebit: Huawei Ascend G600, un telefon cu specificatiile si designul unui smartphone veritabil dar care dispune de doua porturi pentru cartelele SIM.

Asa cum mentionam anterior, Huawei Ascend G600 este un dual sim care se foloseste de caracteristicile unui smartphone. Acest lucru se reflecta incepand cu sistemul de operare, Android 4.0.4 cat si la nivelul display-ului, Huawei Ascend G600 dispunand de un display tactil de 4.5 inci cu redare in format HD. La nivelul display-ului, putem amanunti putin si va spunem faptul ca display-ul este de o certa calitate, rezolutia mare si numarul ridicat de culori oferind imagini extrem de clare.

Din punct de vedere hardware, Huawei Ascend G600 ne ofera un procesor dual core destul de rapid, este vorba despre un Qualcomm Snapdragon de 1.2 Ghz care ruleaza alaturi de o placa video andreno 300, utilizarea jocurilor si a aplicatiilor din portalul Google Play fiind o adevarata placere. Daca tot ne aflam la componentele de ordin hardware, trebuie precizat ca Huawei Ascend G600 dispune de o memorie RAM de 768 de MB dar si de un spatiu de stocare intern destul de generos, cei 4 GB putand fi upgradati cu ajutorul unui card micro SD pana la 32 de GB.

Din punct de vedere al capacitatilor multimedia, Huawei Ascend G600 se remarca datorita celor doua camere foto, una principala care dispune de un senzor de 8MP si una frontala, utilizata indeosebi pentru realizarea convorbirilor video. In plus, Huawei Ascend G600 dispune de diverse functii multimedia extrem de complexe: un player audio multifunctional, un player video care reda in format HD video-urile dar si o functie de inregistrare video in format HD si cu sunet de inalta calitate.

Conexiunile suportate de Huawei Ascend G600 sunt diversificate si putem aminti doar cateva dintre cele mai importante si mai des folosite: Wi-fi, Bluetooth, GPS intern, Radio FM, WAP sau 3G. De asemenea, puteti sa va folositi de numeroasele porturi pentru a va conecta diverse alte device-uri, de la laptop, casti audio si pana la camera foto pentru un transfer eficace al fisierelor.

Desi este un smartphone dual sim extrem de bine dotat, prezenta unor componente de top garantand calitatea acestui telefon, pretul ramane un atu demn de luat in calcul, Huawei Ascend G600 fiind oferit pietei din Romania pentru preturi cuprinse intre 1200 si 1300 de lei.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.