Pe stadion: RAPID – Dinamo!

Dupa o lunga perioada in care nu am mai fost pe un stadion de fotbal, as putea spune ca s-au consumat luni bune de la o asemenea activitate, diseara voi reveni pe Giulesti. Mi-e dor de Rapid, mi-e dor sa cant pana ragusesc si un derby cu Dinamo este un bun prilej de a redescoperi frumusetea unui meci de fotbal. Mi-a parut rau ca nu am putut face deplasarea impreuna cu galeria la meciul de la Iasi, distanta mult prea lunga si perioada incarcata nu mi-a permis sa merg alaturi de baieti, insa meciul din aceasta seara nu poate fi ratat.

Din cate am inteles, stadionul va fi plin, pana ieri mai erau aproximativ 500 de bilete valabile pentru aceasta partida. Moralul baietilor pare a fi unul bun, victoria din prima etapa desfasurata in 2013, in partida de la Iasi, fiind o adevarata gura de oxigen pentru tinerii care au venit in lot sperand sa faca uitat turul dezastruos si prestatia mercenarilor de care am reusit sa scapam in aceasta pauza competitionala. Avem un nou spirit, aceleasi probleme de ordin financiar si administrativ insa o dorinta imensa de reusita si de a dovedi ca scoala de fotbal a Rapidului poate fi o solutie pentru viitorul apropiat.

Scriu acest articol cu doar 30-40 de minute inainte de a ma pregati de derby-ul cu Dinamo, astfel ca dupa ce il voi posta nu voi mai avea de facut decat sa-mi scot fularul, tricoul cu Rapid si sa plec cu speranta ca in aceasta seara vom face un meci mare si vom demonstra ca Rapidul inca traieste si are cei mai fanatici suporteri! Forta Rapid si pe voi, rapidistii adevarati, va astept la stadion pentru a-i sustine pe baieti!

Adaugat in: Rapid, Sport

2 comentarii

  1. Alexandru says:

    Din nefericire, Rapidul a trebuit sa se recunoasca invinsa, experienta si-a spus cuvantul.

  2. Andrei says:

    Macar ai avut parte de o atmosfera frumoasa…sper sa isi revina Rapidul, merita sa fie mai sus.