Part II – Sfaturi utile pentru diverse terapii recunoscute si apreciate

Terapiile prin miscare reprezinta diferite practici medicale ce au ca principal scop prevenirea sau combaterea unor anumite boli prin utilizarea dinamicii speciale a corpului fizic uman, rolul esential fiind detinut de sistemul locomotor. Aceasta arie de terapie este mai greu de acceptat de multi dintre noi pentru ca in primul rand suntem sceptici si nu ne incredem in marile metode ale maestrilor asiatici, si aici vorbim despre Yoga, tai chi chuan si qi gong. Adoptam aceasta pozitie poate si datorita motivului ca exercitiile sunt foarte greu de pus in practica si nu este necesara doar o foarte buna conditie fizica, ci si o alimentatie propice.

Problema referitoare la alimentatie este tot mai raspandita pe intreg mapamondul, intrucat, datorita substantelor chimcie care compun elementele alimentatiei de baza foarte multi dintre noi au devenit obezi. Momentul de cumpana nu este acesta, ci faptul ca nu putem renunta la alimentatia noastra zilnica si substantele care ne determina sa consumam tot mai mult acele produse. Oamenii care se confrunta cu asemenea probleme nu pot face fata unor terapii prin miscare pentru ca le este imposibil sa depuna efort in conditiile in care ei trebuie sa beneficieze primordial de o cura de detoxifiere (aici intrevin de multe ori terapiile naturiste).

Datorita problemelor acute de sanatate cu care se confrunta indivizii societatii de astazi, sfaturile medicale dintr-un ziar se dovedesc a fi de folos pentru cei ce detin vointa necesara sa le respecte asemenea unei litere de lege. De foarte multe ori este dificil sa facem fata unei astfel de provocari, dar incercati sa combinati utilul cu placutul: alegeti si combinati terapia naturista cu cea prin atingere sau cea prin miscare. Cautati suport in persoanele dragi si veti vedea ca sfaturile pe care le-ati citit si ati considerat ca nu sunteti apti sa le aplicati, s-au dovedit a fi reale si destul de usor de urmat. In ziarul click de aziapar foarte multe informatii cu privire la aceste tipuri de terapii recunoscute. Corpul si sanatatea dumneavostra merita incercarea!

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.