Panglica decorativa – unul dintre cele mai incantatoare ornamente ale prezentului

Dorinta de creativitate se manifesta in felurile moduri, in functie de situatia propriu – zisa. De multe ori visam sa aducem o nota de originalitate cadoului deja cumparat, in timp ce alteori visam sa ne decoram locuinta intr-o maniera aparte pentru un eveniment special din viata noastra. Insa, de cate ori ne gandim la adevaratul motiv pentru care ne simtim atat de limitati din punct de vedere imaginativ?

Raspunsul este unul simplu si, contrar asteptarilor, nu se raporteaza la lipsa articolelor decorative pe care le regasim pe piata de profil, ci la lipsa noastra de creativitate si inspiratie estetica. Drept dovada, astazi vom vorbi despre un ornament tot mai rar folosit de catre reprezentantii publicului autohton, unul ce in trecut se bucura de o popularitate aparte. Bineinteles, vorbim despre panglica decorativa si numeroasele utilitati stilistice pe care aceasta ni le poate oferi.

Ornament pentru cadourile aniversare

Daca v-ati plictisit de formele statice ale fundelor sau doriti sa impachetati cadoul intr-o maniera minimalista, atuncipanglica decorativa cadou panglica pentru cutiile de cadouri ar putea deveni intr-o clipita accesoriul de care aveti nevoie pentru a va finisa darul aniversar sau pe cel onomastic. Este usor de inteles motivul pentru care doriti sa imprimati o nota de personalitate cadoului dumneavoastra, mai ales daca destinatarul urmeaza sa primeasca la evenimentul respectiv numeroase surprize. Un ambalaj intr-o nuanta pastelata innobilat cu fundite din panglica va impresiona si cel mai exigent „destinatar”, mai ales daca vorbim despre o reprezentanta a publicului feminin! Panglica pentru cutiile de cadouri poate fi achizitionata cu usurinta din catalogul celor de la Ribox, diversitatea nuantelor si a imprimeurilor reusind sa starneasca imaginatia oricarui cumparator.

Detaliul care ofera un plus de eleganta buchetului de floripanglica decorativa flori

Iar daca ornarea unor cutii de cadouri pare o sarcina ce va depaseste abilitatile de „lucru manual”, atunci puteti miza pe acele ambalaje pentru cadouri practice, ele luand cel mai adesea forma unor cutiute. Si totusi, panglica decorativa de la Ribox isi poate gasi un rol esential in finisarea darului dumneavoastra, mai ales daca doriti sa includeti in surpriza si un buchet impresionant de trandafiri sau crini. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cumparati o panglica pentru flori si sa o legati in jurul tulpinilor fragile. Ramane la alegerea dumneavoastra daca mizati pentru un model ce poate fi incretit cu ajutorul foarfecelor sau pentru un design care urmeaza tonalitatea cromatica a petalelor.

Decoratiuni pentru mesele tematice

Investitia intr-un astfel de accesoriu nu reprezinta o alternativa ce se adreseaza exclusiv celor care viseaza la idei depanglica decorativa furculita cadouri personalizate, ci poate fi o solutie creativa si pentru persoanele care doresc sa isi decoreze propriul camin. Ei bine, panglica decorativa este tot mai adesea utilizata pentru infrumusetarea meselor festive, ea folosindu-se la infasurarea furculitelor sau la ornamentarea lumarilor parfumate. Insa,  imaginatia dumneavoastra poate merge mult mai departe de atat, alegand panglica pentru decorarea sticlelor de bautura sau pentru infrumusetarea veselei. Singurul aspect esential este ca tonul cromatic ales sa fie unul cald, nici pe departe unul extravagant. Trebuie sa ne amintim intotdeauna ca ne dorim eleganta si rafinament in momentul in care utilizam panglica decorativa drept artificiu ornamental, nicidecum un rezultat estetic incarcat.

Adaugat in: Diverse, Interesant, Shopping

Comentariile sunt inchise.