Oppo Find 7 – Specificatii si data de lansare

Producatorul chinez de produse electronice, Oppo, isi va lansa pe piata din Europa noul sau smartphone, este vorba despre modelul Find 7. Oppo Find 7 dispune de o configuratie mai mult decat interesanta, display-ul full HD 1080p fiind completat de un procesor Snapdragon 800 sau de o memorie RAM de 2 GB.
Conform specificatiilor oferite de producator, se remarca in primul rand designul inovativ.

Lansare Oppo Find 7 in Romania

Display-ul este de o calitate foarte ridicata, cei 5 inci beneficiind de o rezolutie full HD in timp ce stratul protector al intregii carcase se aseamana cu sticla minerala. Discutam de un design cu adevarat inovativ si captivant, Oppo Find 7 beneficiind de un contur metalic ce ne duce cu gandul la designul lui iPhone 5S. Capacul din spate este atent finisat si incadreaza perfect camera foto cu un senzor excelent, cei 13MP fiind completati de un blitz LED capabil sa ajute fotografierea in conditii de iluminare precara.

Denumirea de Oppo Find 7 nu are nicio legatura cu dimensiunea display-ului, un display de 5 inci cu o rezolutie full HD. Sub carcasa atent finisata remarcam procesorul quad-core de 2.3 GHz cat si un accelerator grafic Andreno 330, probabil cel mai bun de pe piata. Din punct de vedere al celor doua memorii, Find 7 se mandreste cu o memorie RAM de 2 GB precum si cu un spatiu de stocare intern de 32 GB, producatorul chinez suplimentandu-l cu ajutorul unui port microSD.

Conform datelor enuntate de producator, Oppo Find 7 va beneficia si de un acumulator mai mult decat important, capacitatea lui fiind de numai putin de 4000mAh. Desi configuratia este una de top, Find 7 va fi disponibil in Europa abia dupa jumatatea anului urmator, fapt pentru care consider ca pretul sau va fi unul mai mult decat accesibil.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.