O alta metoda de relaxare…

Daca ne raportam la ceea ce se petrece pe meleagurile noastre, as indrazni sa spun ca Bucurestiul reprezinta cel mai important punct de atractie. Discutam atat de problemele de natura economica sau comerciala, cat mai ales despre posibilitatile nelimitate de a-ti petrece timpul liber. Nu, n-o sa dezbatem nimic de natura economico-politico-sociala, asta seara ne destindem si ne vom orienta catre manierele de relaxare pe care ni le pune la dispozitia ‘scumpa’ noastra capitala.

Cluburi de noapte, mall-uri, sali de cinema, activitati sportive, restaurante sau turism, am enumerat doar o parte a ofertei Bucurestiului pentru cei care locuiesc aici sau pentru turisti. Personal, frecventez destul de des localurile din centrul vechi si zonele limitrofe iar ceea ce mi-a sarit in ochi a fost numar foarte mare de…saloane de masaj. Discutam atat despre saloanele de masaj clasice cat mai ales despre cele putin mai deosebite, Bucurestiul fiind orasul cu cele mai multe saloane de masaj erotic la nivel national.

Sincer sa fiu, n-am fost niciodata intr-un salon masaj erotic, indiferent ca discutam despre Bucuresti sau alt oras din tara. Din informatiile regasite in online, informatii publice de altfel, activitatea este una perfect legala, fetele angajate intr-un astfel de loc prestand servicii cu voia lor. Sunt fete majore, majoritatea dintre ele au o experienta in domeniul masajului iar arta erotica este exprimata prin diverse tehnici care pot fi diferite in functie de salonul in care mergeti.

Stiu ca majoritatea dintre voi se gandesc la alte practici si lucrurile sunt mai mult decat evidente, fetele angajate intr-un salon masaj erotic Bucuresti primind numeroase propuneri mai mult sau mai putin decente. Dat fiind faptul ca discutam despre un masaj, putem cataloga acest serviciu drept unul de relaxare pentru orice client care calca pragul unui astfel de business. Modul prin care angajatele unui salon de masaj raspund propunerilor venite din partea clientilor este mai putin relevant, fiecare dintre ele cunoscandu-si posibilitatile. Ideea este cat se poate de simpla, propuneri vor exista intotdeauna insa nu am idee cate dintre ele se vor si materializa, astfel ca nu ramane decat sa incercati si sa aflati pe propria piele daca in afara tarifelor platite in schimbul unei sedinte de masaj veti avea parte si de ceva actiune :))

Per ansamblu, n-as avea cum sa compar un salon de masaj erotic cu un local, asta ar implica sa incerc ambele tipuri de activitate si sa trag o concluzie subiectiva. Bineinteles ca exista o oarecare tentatie, tentatie denotata mai degraba de curiozitate, insa nu mi-am propus sa ajung pe mana maseuzelor, momentan ma bucur de cele petrecute in propriul camin.

Nu ezitati sa recunoasteti daca ati mers vreodata intr-un salon de masaj erotic, nu vad asta ca pe o rusine si nici ca pe o lauda, activitatea este una mai mult decat cunoscuta, normala as indrazni sa spun.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.