Nu ai timp de propria gospodarie? Angajeaza-ti o menajera!

O gospodarie ingrijita spune multe despre proprietar, atat in cazul in care lucrurile arata impecabil cat mai ales atunci cand regasim multe nereguli. In cazul meu, nu se poate spune ca intretin o gospodarie pentru ca locuiesc intr-o garsoniera, cei 40 de metri patrati fiind destul de usor de intretinut. Mai mult de atat, doamna este cea care obisnuieste sa faca curat, sa gateasca sau sa se ingrijeasca de alte treburi interne, sarcinile mele fiind mai degraba conexe. Ajut si eu pe cat se poate, probabil ca mult mai multe sarcini indeplinesc in weekend, atunci cand merg la parinti.

Menajera BucurestiUna peste alta, indiferent ca locuiesti la curte, intr-un apartament generos sau intr-o cocheta garsoniera, este important sa acorzi o maxima atentie tuturor chestiunilor interne. O casa curata denota anumite aspecte legate de proprietarul sau, la fel cum orice actiune pe care o initiezi in societate iti poate oferi un statut mai mult sau mai putin dorit. Daca in cazul meu nu se poate pune problema de a angaja o persoana care sa se ocupe de toate treburile gospodaresti, sunt ferm convins ca multi dintre voi nu dispun de timpul necesar pentru a se ingriji de propria locuinta si spatiile sale conexe, solutia ideala fiind angajarea uneia sau mai multor persoane care sa indeplineasca anumite sarcini interne.

Fie ca este vorba despre curatenie, gatit, amenajarea diverselor incaperi sau ingrijirea spatiilor verzi, o menajera va poate ajuta in vederea obtinerii unor idealuri propuse. Fiecare particica a locuintei voastre necesita o atentie sporita pentru ca momentele petrecute in sanul familiei sa fie de calitate, absenta indelungata cauzata de treburile de la birou sau deplasarile lungi periclitand orice sansa de a putea efectua toate aceste treburi casnice pe cont propriu. O menajera are avantajul unei experiente in ceea ce priveste ingrijirea unei case si va poate ajuta prin prisma disponibilitatii ocazionale sau chiar permanente, in functie de necesitatile personale avand posibilitatea de a angaja una sau mai multe menajere pe termen nedeterminat.

Bucurestiul este orasul cu cele mai multe menajere angajate

Bucurestiul este de departe cel mai mare oras al tarii iar statisticile nu reprezinta o surpriza, dintre cei peste 2 milioane de locuitori, o buna parte dintre ei avand nevoie de o menajera pentru ca locuinta lor sa isi pastreze standardele. A angaja o menajera pare a fi un moft insa eu vad lucrurile putin diferit si pun totul pe seama necesitatii. De ce sa ai o casa neingrijita din vina programului de lucru indelungat cand poti angaja o persoana care sa efectueze o buna parte dintre task-urile zilnice in locul tau? O menajera Bucuresti poti gasi oricand, in momentul de fata avand o oferta variata in ceea ce priveste persoanele capabile sa indeplineasca sarcinile acestui tip de job. Mai mult de atat, daca ar fi sa va ofer un sfat voua, celor care cautati o astfel de persoana pentru propriul camin, v-as indruma sa apelati la o firma de recrutari, sunt mai mult decat convins ca, din varietatea de CV-uri pe care vi le vor oferi reprezentantii acestor institutii, veti lua o decizie corecta in ceea ce priveste ocuparea postului sau posturilor disponibile.

Momentan nu am mai multe informatii in privinta activitatii derulate de o firma de recrutari menajere insa am curiozitatea sa aflu mai multe detalii prin prisma faptului ca sunt ferm convins ca la un moment dat nu o sa-mi mai permita timpul sa ma ocup pe cont propriu de sarcinile zilnice. La fel de sigur sunt ca va urma si perioada in care ma voi aseza la casa mea si vor aparea copiii, astfel ca o menajera sau o bona se pot dovedi alegerea castigatoare pentru o mai buna functionare a treburilor gospodaresti.

In cazul in care sunteti trecuti printr-o astfel de etapa si aveti experiente placute in ceea ce priveste munca alaturi de o menajera, astept cu interes comentariile voastre. ­čÖé

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.