Navomodelul cu trei cuve, solutia ideala de plantare a momelii

Unul dintre produsele relativ noi din domeniul pescuitului poarta numele de navomodel, o ambarcatiune de mici dimensiuni cu ajutorul careia puteti nadi momeala in locuri dificil de accesat pe alte cai. Fiind tot timpul implicati in acest domeniu de activitate, suntem la curent cu ultimele noutati ale pietei de profil si am facut o ampla selectie, urmatorul navomodel detasandu-se de restul competitorilor sai prin anumite caracteristici pe care orice pescar amator sau profesionist ar trebui sa le ia in considerare.

Discutam despre unul dintre putinele navomodele cu trei cuve pe care pescarii le pot folosi concomitent in vederea plantarii momelii. La baza, acest model de navomodel plantat momeala dispune de numai putin de trei cuve, fiecare dintre acestea avand o capacitate de aproximativ 1kg. Pentru o siguranta deplina a momelii, modelul dispune de trei capace de inchidere pentru cuve, utilitatea lor fiind mai mult decat evidenta in momentul in care doriti sa parcurgeti un rau sau o balta ale caror valuri pot avea repercusiuni asupra stabilitatii navomodelului.

Avand o lungime de aproximativ 75 cm si o latime de 35 cm, acest model in forma de cataraman va ofera o stabilitate sporita, greutatea fara nada fiind de aproape 6kg. Structura solida inglobeaza tehnologie de ultima ora, pescarii bucurandu-se de un model bazat pe un acumulator de 6V/10Ah care va pune la dispozitie o autonomie de pana la 3 ore sau o distanta strabatuta de aproximativ 7km.

Panoul de control disponibil pe unul dintre cele mai performante navomodele de plantat momeala este unul complex insa doar la nivel de functionalitati, utilizatorul nefiind pus in ingrata postura de a se confrunta cu functionalitati dificil de utilizat. Spre exemplu, pentru a naviga cu ajutorul acestui navomodel pe balta in care va aflati, tot ce trebuie sa faceti este sa utilitati radiocomanda, distanta pana la care semnalul functioneaza la parametri optimi fiind de aproximativ 400 de metri.

Testele efectuate de specialistii autohtoni o plaseaza in randul celor mai reusite navomodele de pe piata, numarul acestor barcute comercializate in ultimul an fiind de ordinul sutelor.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.