Moto E, cel mai ieftin smartphone semnat Motorola

Am avut parte de doua modele de telefoane din partea celor de la Motorola, atat Moto X cat si Moto G bucurandu-se de un real succesul in randul fanilor companiei. Un aspect la fel de pozitiv este continuitatea nord-americanilor, in lunile ce urmatoare fiind lansat si Moto E, unul dintre cele mai accesibile telefoane din gama sa.

Motorola Moto E

Fiind victima numeroaselor zvonuri, Moto E ne impartaseste cateva dintre caracteristicile sale de ordin tehnic, display-ul fiind un prim detaliu ce a fost sustras din sanul companiei. Conform presei de specialitate, Moto E vine alaturi de un display de 4.3 inci si o rezolutie de 960 x 540 pixeli, in zona frontala fiind ales un strat protector din seria Gorilla Glass 3.

Continuand seria componentelor hardware, ne asteptam la un procesor din seria Qualcomm Snapdragon 200 tactat la 1.2GHz, asta in pofida faptului ca detaliile exacte lipsesc cu desavarsire.  Dincolo de procesor, Moto E este dotat cu 1GB de memorie RAM, numai putin de 4GB de memorie interna(plus un port microSD), camera foto cu senzor de 5MP dar si o baterie destul de generoasa, capabila sa ofere o autonomie de pana la 72 de ore.

Pe langa toate aceste caracteristici de baza, Moto E dispune si de GPS, Bluetooth sau Wi-fi, cireasa de pe tort fiind insusi optiunea Dual SIM.
Carcasa pare a fi si ea una calitativa, asta in pofida faptului ca discutam despre un smartphone cu adevarat accesibil. In aceste conditii, Moto E acapareaza atentia datorita materialului plasticizat extrem de flexibil dar si a paletei de culori, fanii seriei putand achizitiona terminalul in trei nuante: galben, negru si turcoaz.

Pretul lui Moto E va fi de aproximativ 480 de lei si va concura serios cu terminalele LG si Samsung care se incadreaza in randul smartphone-urilor accesibile.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.