Modalitati de detoxifiere a corpului

Iata cateva metode prin care poti ajuta la detoxifierea organismului tau:

1. Mananca ecologic 

Chefii de cercetare si dezvoltare va propun sa va reconfigurati dieta in acest an. O varietate de legume si fructe ar trebui sa fie principalul obiectiv al dietei dumneavoastra, alaturi de cereale integrale, fasole, leguminoase si cantitati mici de nuci si seminte.

Ar trebui sa mancati alimente intregi din plante deoarece alimentele procesate au nutrientii necesari organismului. Legumele de culoare verzi inchise, de exemplu, sunt pline de micronutrienti si au un continut scazut de calorii, astfel incat sa puteti manca multe dintre ele.

2.Combate poluantii din mediu

Nu uitati ca poluarea si alergenii sunt in jurul dumneavoastra. Ele sunt in aer si pot declansa simptome de alergie, de aceea doctorii va sfatuiesc sa va spalati in mod regulat pasajele nazale. Acest lucru poate elimina efectele secundare ale poluantilor atmosferici si poate duce la o mai buna respiratie in mod natural.

3.Mergeti la sauna

Creatoarea unui produs de fitness, spune ca asa si-a pierdut din greutate, la varsta de 42 de ani, dupa nasterea gemenilor. Va sugereaza sa mergeti regulat la sauna. Nu exista nimic mai detoxifiant decat transpiratia.

4.Descuamare

Periajul pielii si masajele cu ulei va vor ajuta la exfolierea toxinelor din piele si la improspatarea circulatiei.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.