Mo si Foca, vedete animate romanesti

Cine nu a vazut cel putin o data celebrele episoade de animatie cu Mo si Foca? Este vorba de desenele cu roboti, la baza carora stau zile intregi de munca in programe dificile, la care se adauga si eforturi titanice de a crea grafica si glumele noi, de la o saptamana la alta. Si unde sa mai pui si faptul ca, in paralel, echipa care a infiintat site-ul, lucreaza si la tutoriale pentru editare video in programe profesioniste. Initial, cu asta au inceput, urmand sa fie cunoscuti si sa devina extrem de apreciati datorita simpaticilor roboti.

E de apreciat faptul ca echipa aceasta promoveaza talentele impresionante, de oriunde din lume, incepand de la grafica, pictura, pana la constructii impozante, realizate din cele mai stranii obiecte. Tot felul de jocuri cu roboti sunt foarte accesate de baieti, in special, caci ofera, prin grafica, senzatia de real, de adrenalina, pe care cei mai multi le cauta drept calitati principale atunci cand le joaca. Pentru a putea afirma ca un joc le place cu adevarat si l-ar mai accesa si a doua oara, trebuie sa indeplineasca niste conditii foarte importante. Spre exemplu, cei mai multi prefera ca personajul principal din joc sa fie un personaj cunoscut si iubit din desenele animate. Tu cec alitati cauti la un joc cu roboti?

Fie ca este vorba de jocuri cu roboti, sau altele, este clar ca ocupa un loc din ce in ce mai important si nu numai in vietile tinerilor si a copiilor, ci si a celor mari. Ceea cear fi inedit si surprinzator pentru fani ar fi jocuri cu roboti in care personajele principale sa fie Mo si Foca. Cu siguranta, astfel de jocuri ar deveni un real succes, care sa intreaca detasat multe dintre cele care sunt deja pe piata, in prezent.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.