Mituri despre diamante. Ce este adevarat si ce nu?

Diamantele sunt la mare cautare, mai ales in randul tinerilor care vor sa isi ceara partenera de sotie. Inelul de logodna este adesea dotat cu un diamant stralucitor, fie in forma clasica, fie intr-o forma diferita sau o culoare distincta. De aceea, este important sa stim care sunt cele mai populare mituri legate de aceste pietre si cum putem sa le distrugem.

Diamantele sunt rare – de fapt, nu sunt chiar atat de rare. Industria controleaza fluxul constant, astfel ca mereu sunt pietre pretioase pe piata. Asta inseamna ca pretul ridicat nu se leaga de faptul ca sunt diamante rare. Potrivit specialistilor, peste 135 milioane de carate sunt extrase in fiecare an si inunda piata internationala de bijuterii. Cu toate acestea, pietrele nu isi pierd din frumusete si stralucire. Sunt extrem de pretioase si atragatoare. O serie de diamante cumparate din Galati vor reusi sa impresioneze persoanele cu care interactionati zilnic.

Diamante Galati

Diamantele nu au fost intotdeauna un simbol al iubirii eterne – in realitate, au inceput sa fie utilizate pentru realizarea inelelor de logodna undeva prin anii 1930, cand De Beers, cel mai mare distribuitor din intreaga lume si-a conceput diverse campanii, care aveau scopul de a vinde foarte multe astfel de cristale.

Extragerea diamantelor distruge mediul si conditiile de munca – acest proces realizeaza constant cariere masive, in interiorul peisajului, de dimensiuni care pot fi vazute si din spatiu.

Doar aspectul conteaza – nimic mai adevarat decat aceasta afirmatie. Pentru femeia moderna, este important ca, in momentul in care este ceruta de sotie, inelul de logodna pe care il primeste, sa arate foarte bine, sa se potriveasca pe mana ei, sa fie stralucitor si sa le placa si prietenelor ei. Acest mit este cat se poate de real, pentru ca, in momentul in care inelul de logodna cu diamante la Maia Bijou Galati arata deosebit, femeia nu mai este interesata de alte aspecte sau detalii.

Cu cat dai mai multi bani pe inelul ge logodna cu diamant, cu atat mai putin o sa dureze mariajul tau – anumiti cercetatori s-au hotarat sa faca un studiu baza pe acest mit. Bineinteles ca rezultatele studiului au folosite in scop pur informativ, acesta neputand fi luat in considerare drept criteriu general valabil.

Achizitionarea unui diamant de la un brand de renume este o afacere buna – nu neaparat. Nu se intampla ca in cazul hainelor, atunci cand probabil ca articolele vestimentare de la un brand de renume, sunt mai rezistente si mai de calitate decat cele cumparate de la magazinul din colt de strada. Cu diamantele nu se intampla la fel pentru ca toti distribuitorii utilizeaza aceleasi metode de realizare a inelului ideal.

Acestea sunt cateva dintre miturile despre diamante, care trebuie intelese si acceptate ca atare. Din ce in ce mai multe persoane isi concentreaza atentia pe achizitionarea unui inel cu diamant finut, fie el transparent sau roz, care sa se potriveasca cu mana firava a femeii si sa poata fi purtat in diverse momente si asociat cu diverse tinute.

Adaugat in: Shopping

Comentariile sunt inchise.