Mergi la sigur cu serviciul de rent a car

Te-ai saturat ca de fiecare data cand vrei sa pleci la mare sau la munte sa fie nevoie sa inchiriezi masina prietenilor sau colegilor tai. Vara aceasta nu mai vrei sa depinzi de ei si visezi sa ai propria masina macar pentru o saptamana. Te gandesti deja cum o sa accelerezi pe autostrada, la volanul unei masini decapotabile, care sa atraga priviri din toate partile. Fara sa mai stai pe ganduri, pornesti catre sediul companiei de rent a car pentru a-ti ridica masina care te va duce catre mare.

Odata ajuns la sediul companiei, verifici care masini sunt disponibile si prezinti agentului de inchirieri profilul autovehiculului la care te-ai gandit. Vrei o masina care sa-ti ofere sentimentul de libertate, cu dotari de ultima generatie si un plus de sportivitate si inteligenta. Modelul trebuie sa fie neaparat decapotabil, pentru a avea parte de senzatii tari la volanul masinii. In cele din urma, agentul de inchirieri iti propune o decapotabila rosie, cu un design sofisticat si o calitate a interiorului foarte rar egalata. Esti incantat de propunere si deja ai sentimentul ca te vei simti ca un superstar la volan.

Ceri de indata semnarea contractului de inchiriere si citesti cu atentie clauzele contractuale incercand sa intelegi responsabilitatile care ti se cuvin. Esti multumit si vrei sa ajungi cat mai repede la cheile masinii. In continuare, agentul de inchirieri iti prezinta o serie de avantaje precum asigurarea auto, serviciile de mentenanta pe parcursul calatoriei pentru ca tu sa te bucuri la maximum de masina. Nu mai stai pe ganduri, semnezi contractul si iti faci bagajele pentru drum.

Pentru prima data ai masina ta si ai vrea ca prietenii tai sa te invidieze pentru alegerea facuta. Esti la volanul masinii decapotabile, iar acest lucru iti ofera sentimentul unei libertati totale. Poti sa folosesti la maximum caii putere si tu esti responsabil de fiecare acceleratie a masinii. Realizezi ca aceasta masina este o prelungire a presonalitatii tale si gandul iti zboara deja la urmatoarea masina inchiriata.

Bucuria de a avea propria masina chiar si pentru o saptamana iti ofera si un sentiment al maturitatii. Ai in sfarsit o masina de care poti fi mandru atunci cand esti la drum intins, care te face sa te simti in siguranta si care iti starneste pasiunea pentru condus. Deodata, iti vine in minte modelul 4×4 de la parcul de rent a car pe care te gandesti sa-l inchiriezi data viitoare. Gata cu imprumutul masinii de la prieteni, acum poti avea orice masina in cateva ore.

Te opresti pe malul marii pentru a face o pauza inainte de a-ti continua drumul. Privesti cu admiratie masina si te cuprinde instantaneu o stare de beatitudine. Modelul argintiu al jantelor se incadreaza perfect in decorul de nisip. Nu te mai saturi sa admiri caroseria cu elementele dinamice care ies din tiparul unui model obisnuit. Ai in fata ta o masina de lux care-ti reflecta temperamentul chiar si atunci cand nu se afla in trafic. Si totusi, gandul iti zboara la modelul 4×4 din parcul auto.

Adaugat in: Auto & Moto

Comentariile sunt inchise.