Mercedes GLA Concept va fi lansat la Salonul Auto de la Shanghai

Cei de la Mercedes nu bat deloc pasul pe loc in ultima perioada, ba chiar as putea spune ca sunt destul de activi si receptivi la cerintele publicului. Potrivit unui comunicat de presa, modelul GLA va avea parte de un concept lansat la Salonul Auto de la Shanghai, urmand ca lansarea versiunii de serie sa se faca ‘acasa’, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Nu sunt prea multe date disponibile despre GLA Concept, stim doar ca va avea aproximativ 4.4 metri lungime iar motorizarile vor fi cele prezente pe actuala clasa A. De asemenea, este preconizat ca Mercedes GLA sa vina si cu o varianta AMG, mult mai puternica.

Productia se va desfasura, cel mai probabil, la fabrica din Kecskemet, Ungaria, astfel ca parca si deziluzia in privinta acestui fapt este si mai mare daca ne aducem aminte ca am fost la doi pasi de a primi acest mare concern la noi in tara.

Adaugat in: Auto & Moto

4 comentarii

  1. Mihaela says:

    Se anunta un model de vis, un model care va rivaliza oricand cu X6 🙂

  2. Ioana says:

    Sa fim seriosi, nu oricine are bani de un asa bolid. Arata incredibil si pare a fi de departe cea mai reusita masina din clasa sa.

  3. Marius says:

    Privit din exterior, e superb! Dupa ce apuci sa ii analizezi si interiorul, mi-e greu sa cred ca nu te poate fermeca! E o masina perfecta!