Mentineti-va in forma si mai sanatosi cu pastila pentru slabit!

Pe piata puteti gasi multe produse pentru slabit destinate tratamentului problemelor de obezitate. Unele dintre aceste pastile sunt destul de eficiente, in timp ce altele nu fac nicio diferenta. Prin urmare, sa alegi pastila pentru slabit ideala este o sarcina destul de grea.

Expertii in domeniu cred ca pana si o pierdere in greutate de 5% la persoanele supraponderale sau obeze poate fi o majora imbunatatire care poate preveni anumite afectiuni de sanatate. Cu toate acestea, pastila pentru slabit nu este un leac miraculos. In schimb, aceasta ofera rezultate foarte bune atunci cand este utilizata in asociere cu o dieta cu un aport normal de calorii si exercitiu fizic regulat.

Studii clinice au aratat ca pastila pentru slabit ajuta la pierderea in greutate mult mai mult daca este utilizata impreuna cu o dieta adecvata si cu exercitii fizice decat daca este utilizata fara acestea. De obicei, pastila pentru slabit este consumata de trei ori pe zi, inainte de mesele principale, iar de multe ori mesele bogate in grasimi trebuie evitate. Pilula de slabit actioneaza prin blocarea absorbtiei de grasimi din alimentatia ta. Aceasta ajunge sa respinga pana la o treime din grasimea totala ingerata. Grasimea care nu este absorbita de obicei este scoasa din organism in acelasi mod in care a fost introdusa, corpul nefiind obligat sa o proceseze.

Consumul de pastile pentru slabit are mult mai multe avantaje pe langa cel al slabitului propriuzis. Pentru a minimiza efectele secundare acestea te vor obliga sa mananci din ce in ce mai sanatos iar consumand mai putina grasime, efectul de slabire se va resimti mai rapid. Riscurile de diabet sunt puternic micsorate. Nivelul de insulina din sange va fi redus, ajutand astfel la prevenirea a doua tipuri de diabet. Insulina este un hormon care daca are un nivel scazut in sange va ajuta la arderile grasimii depuse in scopul producerii energiei. De asemenea, presiunea sangelui este adusa in parametri normali.

In zilele noastre piata este inundata cu produse pentru slabit care promit o slabire rapida intr-un timp foarte scurt. De aceea, specialistii recomanda o buna informare a populatiei inainte de consumul lor. Intotdeauna este bine sa consultati un doctor cand va decideti sa luati un anumit tip de pastile de slabit pentru ca aceste este singurul in masura sa va dea un sfat referitor la riscurile de sanatate aplicate la organismul dumneavoastra.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.