Mai mult confort cu usile de garaj sectionale

Mai mult decat o necesitate, garajul este astazi parte integranta din locuinta. De aceea, design-ul acestuia este foarte important, influentand aspectului intregului spatiu rezidential.

Usile de garaj trebuie sa se potriveasca spatiului si sa contribuie la confortul personal al fiecaruia. Pentru aceasta propunem un mic exercitiu: ganditi-va astfel cum ar decurge o zi foarte friguroasa, cu precipitatii abundente, o zi in care ajungeti obosit acasa dupa o zi istovitoare de munca. Ajunsi acasa doriti sa parcati autoturismul si sa intrati cat mai repede in casa. Pentru aceasta insa trebuie sa coborati din masina, sa deschideti usa garajului, sa va udati si sa depuneti un efort suplimentar, mai ales daca usa de garaj se deschide mai greu.

Haideti sa facem acum acelasi exercitiu, inlocuind insa usile de garaj clasice cu usi de garaj sectionale, actionate automat cu telecomanda, foarte usor de deschis, foarte silentioase si rezistente in exploatare. Ce senzatie va incearca? Daca v-ati gandit la confort, acest lucru este excelent deorece usile de garaj sectionale sporesc propriul dumneavoastra confort.

Usor de amplasat si usor de intretinut, usile de garaj sectionale se potrivesc oricarui spatiu indiferent de arhitectura acestuia. Mai mult, aceste usi garaj sectionale ajuta la economisirea spatiului prin glisarea pe verticala si culisarea ingusta.

Aspectul usilor sectionale este deosebit de placut, acestea putand fi achizitionate intr-o varietate de modele si culori. Elegante si moderene, usile sectionale vor creea un ambient placut totul pentru a spori confortul dumneavoastra.
Pentru situatiile in care patrundeti in locuinta direct din garaj, va recomandam achizitionarea de usi garaj sectionale izolate.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.