Lucrezi la birou? Iata cateva recomandari importante!

Intre intalnirile interminabile si inbox, uneori slujba noastra poate sa ne acapareze intr-o rutina vicioasa. Pentru a evita durerile de spate, durerea gatului, problemele de ochi si multe alte probleme, incercati sa faceti aceste ajustari usoare la rutina dumneavoastra.

In cazul in care calculatorul dvs. este pozitionat diferit in raport cu ochii dvs. este foarte important sa actionati. Daca va uitati prea mult in jos, puteti dezvolta dureri de spate si gat, iar daca priviti in sus, este posibil sa aveti ochi uscati. Utilizati un stand pentru computer sau chiar o teanc de carti pentru a pozitiona monitorul sau laptopul astfel incat sa va uitati numai la unghiul de 10 grade, max.

Apa potabila este esentiala pentru o buna stare de sanatate. In plus ajuta si la pierderea in greutate si la sigurarea unei pieli mai hidratate si mai sanatoase. Totodata, consumul de apa va va forta sa va ridicati de la birou, din cand in cand, pentru a umple din nou sticla.

In fiecare ora, setati o alarma pe telefon sau pe computer . De fiecare data cand alarma se stinge, ridica-te de la scaunul tau si fa o mica plimbare de cateva min. Este important sa va miscati si sa va decoectati pentru putin timp, pentru un randament mai bun. Miscarea va ajuta si circulatia dvs.

Daca lucrati intr-o cladire cu etaj, treceti la urmatorul sfat. Daca sunteti doar la etajul al doilea sau al treilea, incercati sa mergeti pe scari cat mai des posibil. In mod similar, daca conduceti la locul de munca, incercati sa parcati putin mai departe de usa. Fiecare minut de mers pe jos va ajuta sa va mentineti circulatia in miscare.

Un alt truc pe calculator: Cand puteti, faceti ca bunica si mariti dimensiunea fontului. In cazul in care textul este prea mic, veti cauta, care este numarul unu vinovat de oboseala ochi si dureri de cap.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.