Logan 2 si Sandero 2 lansate in aceasta seara la Romaero Baneasa

Lansare Dacia Logan 2 si Dacia Sandero 2In aceasta seara, intr-un eveniment organizat la Romaero Baneasa, au fost lansate oficial noile modele fabricate la uzinele Dacia de la Mioveni. Este vorba despre Logan 2 si Sandero 2, versiunile evoluate ale vechilor modele care ruleaza deja pe soselele din Romania si nu numai.

Evenimentul a inceput in jurul orelor 19:00, invitat de onoare fiind presedintele Romaniei, Traian Basescu, sosit de urgenta dupa o conferinta la Palatul Cotroceni.

Cele doua modele vor ajunge la dealerii din Romania in ziua de joi, 15 noiembrie, tot atunci fiind programate si primele vanzari. Lansarea neoficiala a avut loc in aceasta toamna, la salonul auto de la Paris, listele de comenzi fiind deschise imediat dupa eveniment din capitala Frantei.

Preturile modelelor sunt, surprinzator, ceva mai mici decat versiunile vechi, in cazul lui Sandero 2(6990 de euro) si cu putin mai ridicate in ceea ce priveste Dacia Logan 2(6690 de euro). Ambele modele dispun de ESP, servodirectie si patru airbaguri in echiparea standard. Mai multe informatii despre aceste masini vor aparea, cu siguranta, zilele ce urmeaza. Cum vi se par noile modele propuse de cei de la Dacia? Personal, imi place cum arata Logan 2, pare a fi mult mai evoluat decat vechiul model, atat estetic cat si din punct de vedere al dotarilor. Chiar sunt curios cum se vor comporta pe soselele din Romania si cu ce motorizari vor venii.

Adaugat in: Stiri

2 comentarii

  1. Bucur says:

    de la dorinta la implinire e cale lunga pentru mine cand vine vorba de o masina…vreau dar nu am bani de una inca.

    • O sa vedem cu ce vin in plus aceste masini. Ca design, mi se par mai ok ca vechile variante, chiar si dotarile sunt superioare.
      PS: Totul e posibil. Multa munca si o sa ai si tu una, poate chiar una mai ok, nu o Dacie.