Legatura dintre furtuna si Electrica! Rusine Electrica, rusine sa va fie!

Doua zile cu ploi si vijelii au fost suficiente pentru a destabiliza total reteaua electrica locala. Daca inceputul furtunii a adus de la sine intreruperi si fluctuatii de tensiune, ziua de ieri a fost una care a pus capat alimentarii cu energie electrica. Atat eu cat si cativa vecini avem de suferit in urma fenomenelor meteo din ultimele doua zile insa Electrica nu da niciun semn ca ar dori o rezolvare a problemelor.

In cursul zilei de ieri am sunat de peste 30 de ori la numerele de contact locale, atat ale diviziei tehnice din oras cat si ale departamentului de deranjamente Muntenia Nord. Numerele sunt valide doar ca pret de mai bine de o ora nimeni nu raspunde, singurul care-si face veacul prin compania aia fiind robotelul care imi recomanda sa inregistrez un mesaj sonor datorita numeroaselor cereri din momentul respectiv. Mesaj sonor pentru cine? Cine il va asculta?

Am renuntat la apeluri si azi am fost sa fac o cerere prin care sa chem interventia unei echipe tehnice. Zis si facut, la ora 8:30 am completat, semnat si inaintat solicitarea catre Electrica, urmand sa am promisiune ca pana la orele pranzului vor trimite o echipa sa rezolve conexiunea la stalpii de inalta tensiune sau sa aplaneze alte defectiuni aparute la reteaua locala. Ei bine, nici pana la data redactarii acestui articol, 2 septembrie, ora 18:00, nu a intervenit nimeni pentru solutionarea problemei, astfel ca incepand de maine dimineata voi numara orele celei de-a treia zi fara energie electrica!

Partea buna este ca nu toti cei din zona suntem afectati si ca vecinul a fost atat de binevoitor incat am solicitat o aprovizionare provizorie cu energie electrica, cel putin pana cand nemernicii astia isi vor da silinta sa trimita o echipa tehnica! Rusine Electrica!

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.