Lectia pe care ne-o ofera arahidele

Esti hotarat sa devii cea mai buna varianta a ta? Cand faceti inventarul locului in care va aflati, asigurati-va ca nu treceti cu vederea elementele ce par nesemnificative.

Inauntrul tau pastreaza multe valori si bogatii. Trebuie doar sa va inconjurati cu oamenii care sunt capabili sa vada si sa deblocheze comorile prinse de personalitatea voastra. Ai fost creat cu o abilitate multilaterala de a influenta aceasta lume. Sunteti mai mult decat un parinte, un copil, un angajat sau un student. De multe ori, ne reducem la a fi ceea ce este necesar, uitand ce suntem capabil sa facem in aceasta lume.

Imaginati-va daca George Washington Carver ar fi interpretat arahidele doar ca simple nuci si nimic mai mult. Cu iscusinta, a vazut dincolo de ceea ce era si s-a concentrat asupra a ceea ce ar putea fi. Dupa o analiza atenta a potentialului sau, a gasit peste 300 de utilizari pentru arahide. Cati alti oameni au vazut arahidele si nu au reusit sa le sublinieze beneficiile multiple?

Chiar si acum, unii oameni te pot vedea intr-un mod superficial, dar cu siguranta exista mai mult in tine. Nu fiti inconjurati de indivizi care incearca sa va limiteze la versiunea voastra mai putin buna. Viziunea panoramica asupra relatiilor ar trebui sa fie acaparata de persoane care va evidentiaza atributele, caracteristicile, talentele si abilitatile pe care nu le-ati avut in vedere niciodata. Invatati din lectia data de arahide si asigurati-va ca ceea ce trebuie sa oferiti si ceea ce este in interiorul vostru este asistat si dezvoltat de cei care sunt in jurul vostru.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.