iPhone 5 a fost lansat si in Romania

Ieri, 1 noiembrie, a avut loc lansarea iPhone 5 in Romania. Interesant este faptul ca principala companie de telefonie mobila din Romania, Orange, nu a organizat niciun eveniment public, multumindu-se sa priveasca lansarea celor de la Cosmote de pe Magheru dar si cea organizata, la Afi Palace Cotroceni, de cei de la Vodafone. Mai mult de atat, inca de azi-noapte, va puteti achizitiona online un iPhone 5 de pe site-ul celor de la Vodafone, preturile pentru varianta de 16GB situandu-se intre 299 si 539 de euro, in functie de abonamentul ales.

Compania Vodafone a lansat simultan iPhone 5 si in alte trei oraşe din tara: „Ne asteptam la vanzari mai mari decat in cazul iPhone 4S. Noi am lansat din prima seara simultan iPhone 5 la Bucuresti, Ploiesti, Cluj si Timisoara. Cred ca pentru clientii care isi permit si vor să aiba ultima inovatie in tehnologie, iPhone 5 va reprezenta un gadget la moda. Cele cateva mii de bucati de iPhone 5 pe care le vom vinde pana la finele anului vor fi si mai frumos utilizate cand vom lansa si reteaua 4G pentru ca viteza pentru date va fi cu totul alta”, a spus Ghyka, director comercial Vodafone.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la lansarea celor de la Cosmote, le-am pregatit si un trailer, asa ca puteti sa va faceti o idee in privinta intamplarilor de aseara.

In alta ordine de idei, cei care sunteti admiratori ai tehnologiei si, mai ales, ai produselor celor de la Apple, va puteti achizitiona un iPhone 5 din reprezentantele celor 3 mari companii de telefonie mobila din Romania chiar de astazi!

foto: zf.ro

Adaugat in: Tech

4 comentarii

  1. Daniela says:

    Majoritatea s-au inghesuit la lansarea de la Vodafone. Se pare ca acolo s-au dat multe piscoturi. 😀

    • N-am fost prezent nicaieri, nu m-a interesat lansarea 😀 Cred ca s-au inghesuit si datorita locatiei…Afi, o seara linistita, multi au iesit la shopping si au aruncat o privire si la lansare.

  2. Bucur says:

    costa prea mult asta e clar prin comparatie cu alte tari mai ‘normale’

    • Raportat la nivelul de trai, ma refer in principal la salariile noastre, categoric da! Ma rog, am cunostinte care au facut imprumuturi pentru un telefon, deci nu ma mai mira nimic.