Informatii utile pentru instalarea grilajelor

Pentru masuri de siguranta garantate, simplu de utilizat, fara zgomot si fara masuri speciale legate de montaj, exista multe modele de grilaje din bare metalice care ofera protectie atat locuintei cat si afacerii pe care o conduceti. Pentru a satisface orice cerinte, grilajele sunt disponibile la comanda, la dimensiunile solicitate de beneficiar, iar pentru solutii complexe puteti solicita deplasarea unei echipe care sa gaseasca raspunsul perfect pentru necesitatile de siguranta ale spatiului dumneavoastra.

Producatorul va livra intr-un timp rezonabil, stabilit de comun acord, un produs de inalta calitate, finisat conform indicatiilor dumneavoastra, astfel incat in cel mai scurt timp sa aveti la dispozitie un sistem performant de siguranta care se integreaza optim in estetica fatadei sau in designul spatiului interior protejat.

Contractul incheiat cu producatorul de grilaje este deosebit de avantajos intrucat beneficiati de montaj gratuit, garantie, servicii de service si chiar si post-garantie pentru orice sistem de grilaj pentru usi si ferestre sau pentru spatii comerciale. Desi sistemele de grilaje de protectie sunt deosebit de sigure si rezista prin natura lor la actionari repetate, orice masura suplimentara de siguranta este importanta.

Montajul grilajelor presupune fixarea stapilor de sustinere care includ ghidajele verticale pe peretele de zidarie sau beton, in partile laterale ale golurilor. Fixarea se face cu suruburi in dibluri metalice, acestea devenind inaccesibile cand grilajul este inchis, deci nu se poate dezasambla din lateral pentru ca prinderea se face pe interior. Montajul urmareste ca dispozitivul de blocare a partilor mobile sa fie pozitionat spre interior pentru a nu permite accesul.

De asemenea, pozitionarea tuturor partilor componente ale unui sistem de grilaje metalice se planifica astfel incat sa nu obtureze golul peste care se monteaza, acesta putand fi folosit in intregime cand grilajul este strans. Actionarea poate fi manuala pentru sisteme de pana la 100 de kg si electrica pentru sisteme cu greutate mai mare. Actionarea electrica faciliteaza posibilitatea realizarii unui grilaj cu suprafata foarte mare pentru a obtine efectul estetic si posibilitatile functionale dorite.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.