Incheierea ciclului cu si despre lacatusi mecanici

Aici si aici va povesteam cateva lucruri despre una dintre intamplarile mai putin fericite din ultima perioada precum si detalii despre serviciile oferite de un lacatus mecanic autorizat, o astfel de persoana ajutandu-ma sa-mi deblochez usa. Sper ca nu v-am exasperat cu acest domeniu, promit ca acesta va fi ultimul articol dintr-o serie de trei, cel putin pentru moment propunandu-mi sa nu mai abordez acest subiect. Sa speram ca intamplarile de acest gen nu se vor tine scai de mine, in alte conditii fiind in postura de a va mai relata anumite detalii care vor avea stransa legatura cu activitatile pe care un lacatus mecanic le intreprinde.

Trecand peste aceasta banala introducere, astazi vom discuta despre montajul unei usi, imediat dupa interventia specialistului in cazul deblocarii usii contactandu-l pentru a-mi schimba usa de la un dormitor. Aveam de gand de mai mult timp sa schimb usa dormitorului, in primul rand pentru ca suferise un accident care o degrabdase estetic dar si functional, astfel ca daca tot am gasit un mester priceput, era chiar pacat sa nu il contactez si pentru un serviciu de montaj profesional.

Am fost in Dedeman, la rugamintea lui am ales un anumit fabricat pentru usi. Ce-i drept, nu aveam nici cea mai mica idee despre ce anume fabricanti ar fi vorba in acest domeniu, sfaturile si consultanta sa fiind ideale in vederea alegerii unei usi care sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate. Am ales in primul rand in functie de producator si de structura, alte cateva detalii oferite de el ajutandu-ma sa definitivez aceasta etapa. Devreme ce oferta s-a restrans la cateva modele, aici a intervenit spiritul estetic, era chiar culmea sa nu pot alege un model pe care il consider mormal pentru necesitatile mele sau care sa mi se para interesant.

Alegerea usii nu a fost ceva tocmai dificila, este foarte usor cand mergi cu notitele catre un specialist, acesta din urma recomandandu-ti anumite modele despre care ai garantia ca sunt de cea mai buna calitate. A urmat partea mai dificila dar care nu m-a intrebuintat absolut deloc, montajul fiind realizat exclusiv de catre specialistul de care va aminteam. Nu mi-am permit sa ma implic prea tare in acest aspect, nu sunt deloc un cunoscator si imi doream nespus de mult ca procesul sa fie realizat la modul ideal, astfel ca nu am facut nimic altceva decat sa raspund intrebarilor de rutina, sa-mi ofer parerea doar atunci cand a fost cazul si sa privesc la maniera prin care se monteaza usa dormitorului meu.

Totul a decurs perfect, sunt mai mult decat multumit de rezultat si as recomanda oricand servicii profesionale de montaj usi. Nu conteaza ca-mi sunteti prieteni apropiati, simple cunostinte sau vizitatori aflati la prima vizionare a acestui blog, indreptati-va intotdeauna catre specialisti. In afara faptului ca aveti garantia unor servicii de cea mai buna calitate, nu va veti intrebuinta absolut deloc si veti putea realiza activitatile voastre zilnice, in toata aceasta perioada mesterul ocupandu-se de serviciul pentru care a fost contractat,

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.