Incasarile jocului GTA 5 in prima zi de la lansare

GTA 5 pretGrand Theft Auto 5, jocul cunoscut de gameri sub denumirea de GTA 5, depaseste orice record in materie de castiguri acumulate in prima zi de lansare, compania nord americana declarand numai putin de 14 milioane de copii vandute. In comparatie cu cel mai bine vandut joc in istorie in prima zi de lansare, Call of Duty Black Ops 2, acesta inregistrand incasari de peste 500 de milioane de dolari, GTA 5 se lauda cu incasari de peste 800 de milioane de dolari, aceasta cifra ajutandu-l sa detroneze vechiul lider al incasarilor.

Raportat la vechea generatie a jocului, GTA 4, care a vandut numai putin de 13 milioane de copii intr-un an de la lansare, GTA 5 poate sa ajunga la cel putin dublul acestui numar, fapt care va conduce la incasari de peste 1.6 miliarde de dolari.

Producatorul a anuntat deja suma de 250 de miioane de dolari ca fiind investitia de realizare a seriei, astfel ca incasarile vor oferi un profit destul de consistent in vederea dezvoltarii urmatoarei generatii a jocului.

Cat costa GTA 5 in Romania?

Conform datelor regasite in magazine care comercializeaza acest joc, preturile sunt cuprinse intre 259 si 799 de lei.

Galerie foto GTA 5:

 

Adaugat in: Jocuri

2 comentarii

  1. Catalin says:

    Parca la inceput avea alt farmec jocul acesta, acum.. sincer nu-mi mai provoaca acelasi chef de joaca… Sau din cauza faptului ca nu mai am 15-16 ani 😀