In 2013 va fi lansata versiunea Microsoft Office pentru Android si iOS

Este oficial, vom avea o editie speciala Microsoft Office pentru sistemele de operare Android si iOS, acest lucru intamplandu-se undeva in luna martie a anului viitor. Momentan, Microsoft se pare ca lucreaza la finalizarea acestei aplicatii, dorind sa ofere aceleasi facilitati ca si versiunii pentru Windows.

Ar mai fi de adaugat doua aspecte:

  • Aplicatia va fi distribuita utilizatorilor in mod gratuit, prin intermediul Google Play sau App Store. De asemenea, utilizatorii non-Windows care doresc sa foloseasca aplicatia Microsoft Office vor avea nevoie de un cont Microsoft, mai multe detalii ne vor oferii la lansare referitor la acest aspect.
  • Vestea mai putin buna este faptul ca, desi vin free, aceste aplicatii ne ofera doar modul de vizualizare al documentelor, pentru editare avem nevoie de licenta care se poate achizitiona prin intermediul Office 365.

Personal, folosesc Android-ul, iar vestea asta este una care chiar mi-a atras atentia, mai ales ca de multe ori ma lovesc de problema unui editor text de calitate pe care sa-l pot folosii pe telefon.

Adaugat in: PC

Comentariile sunt inchise.