Importanta momentelor de divertisment in cadrul unei nunti

Nunta este cel mai important eveniment din viata celor doi tineri casatoriti, care isi doresc ca petrecerea sa transmita tuturor entuzismul pe care il au in acest inceput de drum. Din acest motiv, nicun efort nu este precupetit: restaurantul, meniul, marturiile, fotograful, cameramanul, DJ-ul sau formatia sunt toate alese pe spranceana. Pe langa acestea, momentele de divertisment vor transforma petrecerea si vor aduce o energie cu totul aparte evenimentului. Fie ca este vorba despre o formatie cunoscuta, o pereche de dansatori profesionisti sau o reprezentatie inedita oferita de cativa invitati sau de miri, acestea sunt momentele care vor face nunta cu adevarat de neuitat.

Cea mai mare dorinta a mirilor este ca invitatii sa se simta extraordinar la nunta lor, iar acest lucru devine evident in momentul in care toti cei prezenti au ajuns cel putin o data pe ringul de dans. Rolul momentelor artistice este exact acesta: de a incinge atmosfera si a reusi sa ridice de pe scaun pana si pe cei mai retinuti invitati. Spre exemplu, un show de dansuri latino sau tango, oferit de una sau doua perechi de dansatori de calitate vor oferi un moment spectaculos, plin de energie, despre care se va vorbi indelung dupa terminarea nuntii, dar care in acelasi timp va trezi dorinta de dans a invitatilor. Iar daca perechea este una care sa stie sa faca spectacol, atunci cu siguranta vor reusi sa ridice in picioare pe toata lumea. Fie ca ii vor invata cativa pasi de dans sau vor dansa impreuna cu ei pe piese cunoscute, toata lumea va fi incantata de acest moment inedit.

Desigur, intretinerea atmosferei la nunta depinde si de cei doi miri. Este de datoria lor sa deschida seara cu dansul mirilor, pentru ca apoi cel putin unul dintre ei sa fie mereu pe ringul de dans. Fie ca este vorba de dans popular, latino sau clasic, mirii sunt cei care trebuie sa dea tonul distractiei.

Adaugat in: Timp liber

Comentariile sunt inchise.